Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Betekintés a Vatikán sötét titkaiba

2009.11.09. 10:39 koimbra Szólj hozzá!

James Marsh rendezésében készült az Ember a magasban dokumentumfilm, amely rengeteg fesztivált megjárt, 27 díjat vihetett haza a produkció és még Oscart is nyert. Várható volt, hogy Marsh nevét hamarosan újra hallani fogjuk, ez a pillanat pedig most jött el, ugyanis rábízták a The Vatican Taptes természetfeletti thriller megrendezését. A történet középpontjában a Vatikánból kiszivárgott videóanyagok állnak, amelyeken rosszul sikerült ördögűzések láthatóak. Ha sikerül úgy megcsinálni, mint az Ördögűzés Emily Rose üdvéért horrort, akkor teljes mértékben elégedett leszek. Mellesleg úgy tűnik a Paranormal Activity hatalmas sikere után előtérbe kerülnek ezek a természetfeletti thrillerek-horrorok.

Chris Borrelli írta a forgatókönyvet, és a film egyik producere is ő maga lesz, jelenleg még egy színész neve sem merült fel a film kapcsán.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr631510999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása