Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rinsch rendezheti A fekete lagúna szörnye feldolgozást

2009.12.15. 12:05 koimbra Szólj hozzá!

Remake remake hátán, nincs egy eredeti ötlet Hollywoodban, úgy tűnik az egész stúdiórendszer a feldolgozásokat részesíti előnyben. Az Universal már régen kinézte magának a A fekete lagúna szörnye 1954-es horrort, meg is bízták Breck Eisnert a rendezéssel, aki azonban időközben lelépett, de nem ám valami eredeti munka kedéért,  David Cronenberg 1979-es Porontyok művét fogja feldolgozni.

Ám nem maradt árván A fekete lagúnának a szörnye, fellépett a fedélzetre Carl Eric Rinsch, akit az Alien prequellel hoztak szóba, ám végül Ridley Scott vette át tőle a gyeplőt, mindenesetre ez azért arra jó volt, hogy megismerjék a nevét az Álomgyárban, szóval rábízták a 47 Ronin rendezését és a lagúnás produkciót is le fogja dirigálni.

Az erdeti film tartalma: Tudósok elkábítanak és foglyul ejtenek egy szörnyet, aki szerelemre gerjed a főtudós asszisztensnője (Julia Adams) iránt. A magányos szörnyeteg, "a hiányzó kétlaki evolúciós láncszem" megszökik, és elrabolja vonzalma tárgyát. A tudósok vezetője (Richard Carlson) hadjáratot indít, hogy kiszabadítsák asszisztensét, és visszadobják a nyugtalanító szörnyet a mélybe, ahonnét jött. A jól eljátszott és jól megrendezett A Fekete Lagúna szörnye Bud Westmore remekül megtervezett lényével maradandó emléket állít a hollywoodi alkotók zseniális fantáziájának.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr251599518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása