Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.01.28. 20:15 koimbra Szólj hozzá!

- Dennis Quiad távozott a Knockout film környékéről, inkább a Soul Surfert részesíti előnyben, amelyet Kevin Sorbo rendez. Bill Paxton veszi át Quaid helyét.
- A DreamWorks vette meg a What to Expect When You're Expecting könyv megfilmesítési jogait, Matt Allen és Caleb Wilson, a Négy karácsony írói munkálkodnak a forgatókönyvön.
- A CW sorozatot tervez Luc Besson 1980-as akció-thrilleréből, a Nikitából. McG lesz a széria producere.
- Jay Mohr leszerződött a Hereafter misztikus thrillerbe.
- Kellan Lutz a Love, Wedding, Marriage romantikus filmmel kárpótolja magát, hogy nem ő lehetett Conan. Lutz Mandy Moore férjét játszhatja az alkotásban.
- Kristina Anapau rábólintott a Black Swan egyik szerepére, konkrétan Galinát fogja játszani, aki Natalie Portman karakterének a riválisa lesz.
- Crystal Reed lesz a főhőse a Skyline akciófilmnek, amelyet az AvP:R rendezői, a Strause fivérek készítenek.
- Seth Rogen és Michelle Williams szerződött le a Take This Waltz romantikus drámába, a forgatókönyvet Sarah Polley írta és ő is fogja rendezni a produkciót. A történet egy igazán forró szerelmi háromszögbe vezeti be a nézőt.
- 3 éve lehetett arról hallani, hogy Brad Bird el szeretnék készíteni az 1906 címre hallgató filmet, állítólag azért nem volt eddig semmi belőle, mert túl hosszú a forgatókönyv és túl sokba kerülne az alkotás. A történet az 1906-os san francisco-i földrengést mutatná be.
- Tom Hanks filmet készít Pauly Shore édesanyjáról, Mitzy Shore-ról, a hölgy közreműködésével jött létre a LA Comedy Store, ahol olyan népszerű csillagok kezték pályafutásokat, mint David Letterman, Jay Leno, Eddie Murphy, Tim Allen, Bob Saget, Chevy Chase, Jim Belushi, Jim Carrey.
- Tömegével hagyták el a mozitermet a nézők a The Killer Inside Me thriller alatt, ugyanis túl sok volt nekik a véres szexjelenet és a szadomazo erőszak. A rendező szerint a könyv is ilyen sokkoló, így tehát érthető, hogy így kellett ábrázolni a filmben lévő erőszakot.
- Andrew Oudot orosz film-és klipkészítő rendezi az Exaella posztapokaliptikus anime-t, ennek láthatjátok az előzetesét.

- Vázlat a Zöld Lámpás képregényfilmhez

- Avril Lavigne betétdala az Alice Csodaországban filmhez

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr271710212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása