Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Raimi rendezi Az árnyékot

2010.01.30. 15:28 koimbra Szólj hozzá!

Sam Raimi már nem hálóhintáztathatja meg a Pókembert, viszont még a World of Warcraft forgatása is messze van, így mondhatni teljesen ráér. Raimi üzleti partnere legutóbb azt mondta, hogy nem tudja milyen filmmel szemezik éppen a rendező, de az biztos, hogy van valami a tarsolyában.

Már 2006-ban felmerült, hogy feldolgozzák Az árnyékot, a figura kalandjai a 30-as években volt hallható a rádióban, majd képregényekben folytatódtak az igazságosztó hős ügyei. 1994-ben érkezett a filmverzió Alec Baldwin főszereplésével, ám a stúdió elégég csalódott volt a bevételével, így nem kívánta folytatni azt. 2008 végén Raimi producerként csatlakozott a remake-hez, ám azóta sem szivárgott ki semmi a tervezet háza tájáról.  Ám most arról pusmognak, hogy Raimi fogja megrendezni a produkciót.  A forgatókönyvet Siavash Farahanl szállította, ebben a hónapba készült el ennek az átírott változata. A forgatás kezdetéről nincs hír, de remélhetőleg nem kell éveket várni a film elkészülésére.

Címkék: remake miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr861714910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása