Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Repo Men honlap

2010.02.03. 10:23 koimbra 4 komment

Egy Repo Men-hez kapcsolódó honlapot hoztak létre, az oda tévedő érdeklődő különféle testrészek közül választhatja ki a neki megfelelőt, így pl. pár százezer dollárért vásárolhat új szívet, új szemet, vagy mondjuk egy új kart. A katalógus átfésülése után kapcsolatba is léphet az illető a szervkereskedőkkel, van ott e-mail és telefonszám is (kíváncsi vagyok, hogy valós szám-e). Kattins a képre és a honlapra jutsz.

A Repo Men sci-fi akció a jövőben játszódik, ahol az emberek bármikor új testrészhez vagy szervhez juthatnak, ám ha nem fizetik a hátralékot, akkor eljönnek a begyűjtők és visszaveszik az árut. Az egyik legjobb behajtón is végrehajtanak egy beavatkozást, ám ő sem tudja fizetni a számlát, ezért ráküldik a társát, ami öreg hibának bizonyul. Előzetes erre, poszterek pedig itt tekinthetőek meg.

Címkék: honlap repo men

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1001724832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.02.03. 21:10:45

Hát ez egy iszonyat igényes weblap lett :) Végig is böngészem az egészet.

sjbee 2010.02.03. 21:28:01

Azon gondolkodtam, h törvényes-e (Amerikában) egy ilyen weblap, mivel teljesen igazinak tűnik, magyarán megtévesztésre bőven alkalmas. Gondoljunk csak bele, mennyi iq-huszár flangál világ szerte, akik szemrebbenés nélkül benyalnak mindent Félreértés ne essék, nekem nagyon tetszik az oldal, mert tényleg igényesre sikeredett, csak kicsit eljátszottam a gondolattal...

Shyllard 2010.02.03. 22:42:05

@sjbee: hát az olyan embereknek nem szabad netet használni. Ennyi

nyuszisz 2010.02.03. 22:51:35

Nem hiszem, hogy ez probléma lenne, vagy törvényellenes. Ilyen fake weboldalt máskor is készítettek már filmekhez. Az utóbbi időben más sorozatoknál is előfordul, volt a True Bloodhoz, meg a Flashforwardhoz is.
Leszóljátok az amerikaiakat, közben meg annyi írástudatlan van nálunk, meg aki meg se tudja nézni pl. ez az oldalt.
süti beállítások módosítása