Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2010.02.27. 17:25 koimbra Szólj hozzá!

Jamie Foxx és Ashton Kutcher zsarukat fognak játszani a Streets of Fire akció-vígjátékban. Kutcher az a rendőr lesz, aki mindig elegáns, úgy néz ki, mintha skatulyából húzták volna elő, betű szerint betartja a szabályokat. Foxx pedig a kemény és arrogáns kopót fogja megformálni. A két rendőr egy gyilkosokból álló csapat után ered, ám a korrupt kollégák megnehezítik dolgukat.

 

Eldőlt, hogy ki fogja alakítani a női főszerepet a The Orange filmben. Mila Kunis kiesett, így Leighton Meester leszerződött Hugh Laurie mellé a dráma-vígjátékba. A történetben egy férfi összejön a család egyik barátjának a lányával, ami fenekestül felforgatja a felek életét.

 

Christina Applegate, Alyssa Milano, Larry Campbell és Vanessa Angel is benne lesz a Hall Pass vígjátékban, a produkció a Farrelly fivérek rendezik és a forgatás ezen a héten kezdődött. Owen Wilson, Jenna Fischer, Amanda Bynes, Jason Sudeikis, Stephen Merchant és J.B. Smoove már korábban leszerződött a filmre.

 

Antonio Banderas filmet készít Granada utolsó mór uralkodójáról, Boadbilről. Banderas lesz a rendezője, producere és főszereplője az alkotásnak, a forgatókönyvet is maga írja Antonio Sorel segítségével. A forgatás nem most fog kezdődni, a tervek szerint 2012-ben indulhatnának a munkálatok.

 

Abbie Cornish csatlakozott a W.E. drámához, amely VIII. Edward király és az amerikai Wallis Simpson kapcsolatát mutatná be. A rendezői székben Madonna üldögél, Vera Farmiga már korábban elkötelezte magát az alkotás mellett.

 

Címkék: szereposztás miújság hall pass w.e. the orange

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr541795171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása