Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rachel Nichols a Conanban

2010.03.05. 15:43 koimbra 1 komment

Belendültek a Conan feldolgozás előkészületei, rendezők adták egymásnak a stafétabotot az évek során, végül Marcus Nispel kitartott a projekt mellett és Jason Momoa szerződött le a főszerepre, majd Mickey Rourke is elvállalt egy kisebb szerepet. A minap derült ki, hogy Stephen Lang lesz a főhős ellenfele, ma pedig arról számolhatok, hogy a G.I. Joe-ban látott Scarlett megformálója, Rachel Nichols is benne lesz a produkcióban.

A színésznő a harcművészetekben jártas Tamarát fogja alakítani, arra nevelték, hogy minden áron meg kell védenie a Királynőt.  Khalar Singh (Lang) megtámadja a kolostort és elfogja vagy megöli az ott élőket, Tamara azonban valahogy túléli az ostromot, később pedig szövetséget köt Conannal és együtt indulnak a hadúr felkutatására, ugyanis a barbár is el akarna beszélgetni Singh-gel.

Nichols mellett Jessica Lucas (Cloverfield) és Sarah Shahi (L Word sorozat) is esélyes volt a szerepre. Lucas a Gagyi mami 3-al vígasztalódhat.

Címkék: conan miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781811707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2010.03.06. 19:33:02

már ha az a zs-kateg. cucc vigasztal ;)
süti beállítások módosítása