Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2010.03.12. 14:00 koimbra Szólj hozzá!

A.J. Bowen, Amy Seimetz és Joe Swanberg szerződött le az A Horrible Way to Die thrillerbe, a produkciót Adam Wingard fogja rendezni. A történetben egy gyilkos kiszabadul és ex-barátnőjét próbálja elkapni, aki egy kisvárosban kezdett új életet. Swanberg lesz a barátnő barátja, a gyilkost Bowen alakítja, a nőt pedig Seimetz formálja meg.

Bary Pepper is benne lesz a True Gift westernben, a színész Lucky Nedet, a banditát fogja játszani. A filmben a Hailee Steinfeld által alakított lány megbízza Jeff Bridges karakterét, hogy kerítse elő apja gyilkosát, a hajszában csatlkozik hozzájuk egy ranger (Matt Damon). A Coen tesók rendezik a filmet.

Ryan Reynolds és Jason Bateman lesznek a főszereplői a The Change-Up vígjátékban, a forgatókönyvet a Másnaposok írói, Scott Moore és Jon Lucas vetették papírra. Bateman egy családos embert játszik, legjobb barátját pedig Reynolds formálja meg, a két figura a produkció elején testet cserél egymással. David Dobkin ül a rendezői székben.

Dustin Hoffman kilépett a The Big Year vígjátékból, helyére Steve Martin került. Martin Jack Blackkel és Owen Wilsonnal közösen fog játszani, a három színész ornitológusokat fognak játszani, akik egymással versengenek abba, hogy melyikük tudja összegyűjteni a legtöbb ritka madárfajt. David Frankel fogja készíteni az alkotást, Ben Stiller producerként áll a film háta mögött.

Címkék: szereposztás true gift the big year the change up a horrible way to die

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr111834214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása