Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Zombieland készítője lehet a Mission: Impossible 4 rendezője

2010.03.20. 16:24 koimbra 2 komment

1996-ban mutatták be a Mission: Impossible mozifilmet, amely a népszerű hasonló címen futó sorozat alapján készült, a széria egyik főszereplője a nemrégiben elhunyt Peter Graves volt, aki egy akció-és kémcsapatot irányított és mindig megoldották a rájuk bízott feladatot (mivel mindig vállalták a melót). A mozifilm szépen termelt a kasszáknál, majd négy évre rá John Woo vezényletével érkezett az akciódúsabb folytatás, ami még többet hozott a kasszáknál (546 millió dollár). A harmadik felvonásra 6 évet kellett várni és J.J. Abrams rendezése nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a 400 millió dollárral nem voltak elégedettek a stúdiónál (Észak-Amerikában bukta volt, 134 milliót gyűjtött össze). Úgy hírlett, hogy Tom Cruise a következő felvonásnál már nem lesz jelen, helyére más színészt fognak szerződtetni, de aztán rendeződtek a dolgok és biztossá vált, hogy Cruise lesz ismét a főhős, J.J. Abrams pedig pedig producerként fogja felügyelni a munkálatokat, a rendezői teendőket viszont másra bízzák.


Az LA Times úgy tudja, hogy a Paramount a Zombieland készítőjét, Ruben Fleischert szeretné a rendező székben tudni és nagy az esélye arra, hogy Fleischer igent fog mondani a felkérésre. 2011 május 27-én mutatnák be a produkciót (Amerikában).

Címkék: miújság mission impossible mission impossible 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr561854863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2010.03.20. 19:11:04

Én szerettem az összes eddigi M:I filmet, Fleischer neve pedig jól hangzik. Várós :)

Rolee83 2010.03.21. 12:21:25

Nekem az 1 nem igazán tetszett, de a 2. és 3. már hozta amit kellett! Remélem a 4. is ezekhez hasonló lesz!
süti beállítások módosítása