Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb..

2010.03.20. 00:28 koimbra 3 komment

- Abbie Cornish két produkcióhoz is aláírt, az egyik a Dark Fields thriller, melyben Robert De Niroval és Bradley Cooperrel játszhat, a másik pedig a W.E., ezt a produkciót Madonna fogja rendezni.
- Egy francia rádióadó azt állította, hogy  Charlotte Gainsbourg is benne lesz Lars Von Trier következő filmjében, a Melancholiaban.
Reese Witherspoon lesz a főszereplője a The Pioneer Woman romantikus vígjátéknak. A film Ree Drummond blogján alapul, a hölgy leírta, hogy Los Angelesből Chicagoba utazott, majd Oklahomaba kötött ki, ahol találkozott egy cowboy-jal, egymásba szerettek és ezek után egy ranchon folytatta életét.
- Ashton Kutcher és Natalie Portman együtt játszik a Friends with Benefits filmben, a produkció korábban Fuckbuddies címen futott. Ivan Reitman lesz a rendező.
- A héten láttak hozzá A dolog előzményfilm forgatásához.
- Tim Burton 3D-s stop-motion animációs filmet tervez az Addams Familyből, a hírek szerint nem sok köze lesz a mozifilmekhez és a sorozathoz, inkább Charles Addams rajzait veszik alapul.
- A Syfy csatorna elkészíti A szörny harmadik részét, az első rész még a 90-es évek végén került a mozikba, majd a csatorna nemrég megcsinálta a második felvonást is.
- A Warner stúdió úgy próbálja a Harry Potter után keletkező űrt kitölteni, hogy a DC képregényhőseit viszi a vászonra, minden évben lesz egy-két alkotás. Először is 2012-ben jön a Batman 3.
- Néhány órával ezelőtt azt lehett olvasni, hogy már csak hárman esélyesek az Amerika Kapitány címszerepére: Channing Tatum, Chris Evans és Sebastian Stan, most pedig pedig már azt írják, hogy Evans lett a befutó, de ezt még nem erősítették meg.
- Akiva Goldsman rendezi a Man and Wife filmet, a történet egy teljesen normális családot mutat be, csakhogy a férj valódi foglalkozása bérgyilkos és a felesége gyanakodni kezd rá.
- A Sulihuligánok és a Fél-profi írója Scott Armstrong első rendezésére készül, a Road to Nardo két srácról szól, akik azért mennek Mexikóba, hogy kiszabadítsák haverjukat.
- A Képlet írói, Juliet Snowden és Stiles White eladták a Lionsgatenek következő forgatókönyvüket, a történet egy antik fadobozról szól, amit egy holokauszt túlélő vitt Amerikába, ebben egy gonosz szellem lakozik. Később az e-Bayen árulják a dobozt és minden vásároljára szerencsétlenséget hoz.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr501853696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2010.03.20. 10:02:30

Ez az a Szörny, ami eredetiben Lake Placid címen fut? Annak az első része régi nagy kedvencem, Oliver Platt dumáin dőltem a röhögéstől, és a medvés jelenetet azóta is úgy látom magam előtt, mintha tegnap láttam volna. A második jó lett? Azt még nem néztem meg.

Shyllard 2010.03.20. 12:10:51

Burton végre visszatér a stop-motion-höz!!! Lesz is mit helyrehoznia az Alice miatt.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.20. 14:32:12

@Tipca: Az első egy jó krokodilos film, a második nézhetetlen vacak. Nem a Syfy csinálta az Anakonda folytatásait is? De mindegy is, kb az a szint.
süti beállítások módosítása