Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2010.03.26. 19:20 koimbra Szólj hozzá!

- Nagy az esélye, hogy Kate Hudson is csatlakozik a Someting Borrowed film stábjához, a főszereplő Ginnifer Goodwin lesz, aki egy ügyvédet játszik és a legjobb barátnőjének a vőlegényével keveredik viszonyba. Luke Greenfield rendezi a romantikus vígjátékot Emily Giffin regénye alapján.

- Tracy Morgan és Juliette Binoche is látható lesz a Son of No One thrillerben,  eddig Channing Tatum, Ray Liotta,  James Gandolfini, Katie Holmes szerződött le a filmre, Robert De Niro kilépett, helyére Al Pacino-t sikerült megnyerni.  Dito Montinel rendezi a produkciót.

- Jenna Dewan és Joe Hursley lesznek a főszereplői a Balls to the Wall vígjátéknak. A Penelope Spheeris rendezésében készülő alkotásban egy fiatal férfi menyasszonyának valóra akarja váltani az álmait, ehhez azonban pénz kell, ezért másodállást vállal esténként egy klubban, vetkőzös táncosszámokban szerepel.

- Colin O'Donoghue játszhat Anthony Hopkins oldalán a The Rite thriller-horrorban. Mikael Hafstrom ül a rendezői székben, a produkció igaz történeten alapul. Hopkins egy ördögűzésben jártas papot fog megformálni, O'Donoghue pedig a tanítványát alakítja.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr171871348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása