Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eisner kezében van Snake Plissken

2010.04.23. 10:10 koimbra 1 komment

A New Line Cinema próbálkozik, hogy újraforgassa John Carpenter klasszikusát, a Menekülés New York remake élére először Brett Ratner (X-Men 3) állt, majd mikor bedobta a törülközőt a Die Hard negyedik részét szállító Len Wiseman vette át tőle a stafétabotot és Snake Plissken megformálására Gerard Butler neve merült fel, idővel azonban ők is elhagyták a fedélzetet. A New Line nem adta fel és igazán jó kedvre derültek, mikor februárban Allan Loeb letett eléjük egy olyan forgatókönyvet, amivel teljesen elégedettek voltak és annak megvalósítása sem került volna túl sokba. Ami biztos, hogy a főhős szemfedőt fog viselni, minden helyzetben kemény lesz és Snake-nek kell hívni, Carpenter korábban kijelentette, hogy ennek így kell lennie.

A produkció élére sikerült új rendezőt találni, Breck Eisner készítheti el a filmet. Eisner korábban az igen gyenge Gondolatbűnöket dirigálta és a nevéhez fűződik a Clive Cussler regényéből forgatott Szahara kalandfilm,  nem lehet a könyvvel egy lapon említeni. Idén a Tébolyultak horror-remake-kel jelentkezett, amely állítólag jó sikerült. 

Címkék: remake menekülés new yorkból miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr131944714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.04.27. 19:03:16

A Tébolyultak nagyon korrekt munka volt, ha hozza itt is majd azt a szintet, nem lehet gond.
süti beállítások módosítása