Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb..

2010.05.13. 21:31 koimbra Szólj hozzá!

- Film készül a Roller Coaster Tycoon számítógépes játék alapján, lehetséges, hogy  Harold Zwart fogja rendezni.
- Sharlto Copley kilépett az I Am Number Four sci-fiből, ugyanis a rendező D.J. Caruso nem támogatta azt az ötletét, hogy nagyobb fület és orrot viseljen. Caruso szerint a Földre tévedt űrlények pont úgy néznek ki, mint az emberek, így felesleges lett volna ilyesmiket viselnie a színésznek, aki helyére Timothy Olyphant ugrott be.
- Nem lesz semmi a Newt animációs filmből, a Pixar 2011-re ígérte a művet, de még nem is láttak hozzá a munkálatokhoz. A történet az utolsó két kéklábú tarajgos gőtéről szólt volna.
-- Michael Bay néhány jelenetet a Transformers 3-hoz a Kennedy Űrközpontban fog felvenni.
- Channing Tatum is csatlakozott a Ron Howard rendezésében készülő Cheaters vígjátékba.
- Jennifer Aniston és Paul Rudd írtak alá a Wanderlust vígjátékhoz, Judd Apatow lesz a producer és David Wain rendezi a művet. Egy fiatal párról szól a sztori, akiknek elegük lesz a modern társadalomból és ki akarnak szakadni ebből a környezetből, végül egy hippi közösségben találják magukat.
- Ősszel indul a Dredd bíró forgatása.
- Toni Collette formálja meg a Mental főszereplőjét, a filmet P.J. Hogan fogja rendezni. Collette egy karizmatikus és kissé forrófejű nő lesz, aki egy családnál vállal állást, ahol 5 lányra kell vigyáznia.
- Emma Roberts és William Moseley szerződött le Ben Kingsley mellé az A Great Education drámába. A Harvard egyetemre felvételt nyer egy srác, aki csatlakozik a Krockodiloes nevű énekes csapathoz és beleszeret egy lányba.
- Nagy az esélye, hogy Michael Pena és Nick Swardson látható lesz a 30 Minutes or Less vígjátékban, amire Aziz Ansari és Danny McBride már aláírt. Ruben Fleischer fogja dirigálni a filmet. Ansari egy középiskolás tanár áll, aki szövetkezik egy pizzással annak érdekében, hogy kiraboljanak egy bankot.
- Jamie Foxx csatlakozott a Horrible Bosses szereplőgárdájához.
- Kirsten Dunst leszerződött az On the Road filmváltozatára.
- Film készül a Monsterpocalypse kártyás játék alapján, a DreamWorks Tim Burtont akarja felkérni a rendezésre.
- Poén: Emlékmás musical

-

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr142000478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása