Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az elnökök vámpír testőre

2010.05.19. 10:58 koimbra 1 komment

A Warp Films megszerezte Christopher Farnsworth vámpíros könyvének a megfilmesítési jogait. A Blood Oath regény 400 oldalra rúg, Amerikában ma kerül a boltok polcaira és úgy jellemezték, mint egy politika techno thriller nyakonöntve egy nagy adag természetfölötti akcióval.  Mostanság talán a vérszívókról az Alkonyat franchise juthat eszébe mindenkinek, azonban itt nem lesz romantika, inkább az akcióra helyezik a hangsúlyt.

Nathaniel Cade vámpír, az amerikai polgárháború után kapta el a hadsereg, akit nem vetnek alá különféle kísérleteknek és nem teszik lakat alá, hanem a titkosszolgálatnál helyezik el,  Cade az elmúlt évtizedek alatt nagyon sokat tett az elnökök biztonsága érdekében. Ezúttal azonban minden eddiginél nehezebb feladatot kell megoldania, az Egyesült Államokat biológiai fegyverrel fenyegetik, a vámpírnak meg kell találnia a terroristákat és meg kell akadályoznia, hogy bevessék a tömegpusztító eszközt.

Forgatókönyvírót még nem találtak (gondolom először megvárják, hogy mennyire lesz népszerű a könyv és ennek fényében láthatják, hogy A kategóriás író kell ide, vagy elég lesz egy B kategóriás is), Farnsworth azonban producerként részt vállal a film elkészülésében, bele tud szólni  munkálatokban, így a produkcióban látott történések elvileg hasonlítani is fog a könyvben leírtakhoz.

Címkék: miújság könyvből film akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr532014966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása