Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.05.26. 21:05 koimbra Szólj hozzá!

- Quentin Tarantio Bécs közelében néhány kastélyt néz meg, a pletykák szerint azért, hogy megtalálja a tervezett Drakula filmjéhez a megfelelő helyszínt. 
- Octavia Spencer leszerződött a The Helpbe.
- Adewale Akinnuoye-Agbaje most, hetekkel a forgatás megkezdése után csatlakozott A dolog előzményfilmjéhez.
- Jean-Claude Van Damme a Kung Fu Panda 2-ben Croc mesternek kölcsönzi a hangját, míg Victor Gaber a Thundering Rhino mestert szólaltatja meg. (Minden bizonnyal itthon ebből semmit nem fogunk hallani.)
- Paula Patton lehet a Jumping the Broom főszereplője, Salim Akil elsőfilmes rendező fogja dirigálni a művet, a történet két néger családot állít a középpontba.
- Alan Goldsher következő könyvében Elvist és Frankenstein szörnyét hozza össze, a regényt biztosan meg fogják filmesíteni, csak úgy, mint a szerző előző művét, amiben a bezombult Beatlest szabadítja rá a világra.
- Ray Liotta 50 Cent mellett lesz látható a Things Fall Apart drámában. A rapsztár egy futballcsillagot formál meg, akinek személyes tragédiával kell szembenéznie. Liotta egy orvost játszik.
- Andy Garcia, Mario Van Peebles, Luke Goss és Aidan Quinn főszereplésével készül a The Exodus of Charlie Wright krimi-dráma. Garcia egy mexikói banditát játszik, Van Peebles pedig egy szövetségi ügynök lesz.
- Grant Bowler a The Killer Elite-ben lövöldözhet.
- Rob Zombie honlapján közzétett egy szavazást, a kérdés az, hogy melyik filmet rendezze meg legközelebb, a felsoroltak között pedig a The Devil's Rejects 2-re is le lehet adni a voksunkat.
- Drew Barrymore az ABC csatornával közösen azon vannak, hogy megszülessen az új Charlie angyalai sorozat. A csatorna anno már próbálkozott, akkor Tea Leoni volt kiszemelve az egyik főszerepre, de végül elvetették a tervet.
- Nina Dobrev, a The Vampire Diaries egyik szereplője játszani fog Kellan Lutz és Samuel L. Jackson mellett a Deathgamesben.
 - Eredet előzetes a japánoknak

- 2 jelenet a Perzsia hercegéből

-

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr42033320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása