Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Carpenter rendezheti a Fandang horrort

2010.06.05. 14:53 koimbra 1 komment

John Carpenter A dolog (The Thing) és a Menekülés New Yorkból (Escape from New York) klasszikusok rendezője az utóbbi időkben keményen dolgozott azon, hogy karrierjén eret vágjon. Idén kerül a mozikba a The Ward horror, amellyel remélhetőleg bizonyítja, hogy nem kell még leírni őt. De hogy Carpenter tudjon tovább melózni a Blumhouse Productions kereste meg az idős direktort és rábízták John Marks Fangland regényének a megfilmesítését. A Fangland be van tervezve már egy ideje, főszereplő még nincs, három éve még Hilary Swank játszhatta volna a központi figurát.

A regény 2008-ban került a boltok polcaira, a főhősnője Evangeline, aki a The Hour tévéshow producere és azért repül el Transylvaniaba, hogy utánajárjon egy romániai Ion Torgu maffiavezérről szóló híreknek. Először még nem érdekelné a dolog, csak azután kezd érdeklődni a sztori után, miután rejtélyes e-maileket kap és feltűnik egy ijesztő fickó new york-i irodájában.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr722058654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dingo kapitány · http://dingo.blog.hu/ 2010.06.05. 18:06:45

És nem is hangzik olyan rosszul.

Egy kis kötekedés, ha már magyarra lett fordítva a cikk az Erdély a Transylvania helyett nem hiszem hogy nagy hiba lett volna.
süti beállítások módosítása