Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cooper szerepet vállalt egy baseball dramedyben

2010.06.18. 17:03 koimbra 1 komment

A Disney vette meg a Tőzsdecápák 2 forgatókönyvírójának, Allan Loebnek baseball-os szkriptjét, a projektnek még nincs címe, ám főszereplője már akad Bradley Cooper személyében. Loeb producerként is részt venne a munkálatokban saját cégével, a Scarlet Fire Entertainmenttel.

Ha valaki arra tippelt ezen pár sor olvasása után, hogy Cooper egy baseball játékost fog megformálni, akkor telibetalált. Cooper karaktere azonban nem sokáig dobálhatja és ütögetheti a labdát a pályán, ugyanis lesérül és ezek után csak egy nyugdíjas otthonban tudja meghúzni magát. Itt aztán találkozik egy idős baseball mesterrel, aki kikupálja a főhőst, így az ismét a rivaldafényben találja magát. A tervezetet úgy írták körül, hogy az Asszony illata (Scent of a Woman) és a Későn kezdő (The Rookie) keveréke lesz.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr122091957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.06.18. 17:13:18

Ha az "Egy asszony illata" keverék is lenne benne akkor arra számítok hogy valami idősebb/fiatalabb "Megtanítalak fiam az életet élvezni kell" dolgokra ! a Későn kezdőt imádom,szerintem tök jó film volt:) Bradley nagy kedvencem,szóval várós a film nagyon! Remélem azért lesz még pár rohadt jópofa szerepe "A szupercsapat"-ban is tök jó:)
süti beállítások módosítása