Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Shannon és Chung a Premium Rushban

2010.06.21. 15:10 koimbra Szólj hozzá!

Michael Shannon és Jamie Chung szerződött le Joseph Gordon-Levitt mellé a Premium Rush akciófilmben. Gordon- Levittre nem jellemző, hogy sokszor vállalna el hasonló műfajban szerepet, a G.I. Joe esetében pedig többen kiemelték, hogy nem kellett elvállalnia. Levitt egy new york-i biciklis futárt fog játszani és megbízzák azzal, hogy juttasson el egy fontos küldeményt valahova, de egy korrupt zsaru mindenképpen szeretné megakadályozni, hogy ez a bizonyos csomag megérkezzen a rendeltetési helyére. Shannon tör majd Gordon-Levitt élére, Chung pedig a főhős exét játssza, aki szintén biciklis futár és segít a férfinek, hogy túlélje a nagy hajszát.

A forgatókönyvet David Koepp írta és rendezői teendőket is ellátja, két éve a Kísértetvárost dirigálta, 2004-ben pedig A hátsó ablak thrillert tette le az asztalra. A forgatás kezdetének az időpontja nem ismert, a bemutató 2011-ben esedékes.

Címkék: miújság premium rush

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr192098177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása