Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2010.07.12. 21:39 koimbra 1 komment

- Még áprilisban jelentették be, hogy az angolok egyik kéme vissza fog térni a mozikba. Nem James Bondról van szó, hanem Johnny Englishről. A női főszerepet Gillian Anderson játszhatja.
- Clémence Poésy alakítja James Franco barátnőjét a 127 Hours drámában. A film Aaron Ralston hegymászóról szól, akinek az egyik kezét hozzányomta egy kődarab az egyik "túrája" alkalmával és csak úgy tudott kiszabadulni, hogy levágta a kezét.
- A Döglött akták sorozatból ismert Kathryn Morris is benne lesz a Moneyballban Brad Pitt, Robin Wright, Jonah Hill, Philip Seymour Hoffman mellett. Morris Pitt feleségét formálja meg.
- A pletykák szerint Anton Yelchin lesz Harry Osborn a Pókemberben.
- Múlt hónapban szóltak arról a hírek, hogy talán Carey Mulligan fog leszerződni az On Chesil Beach filmre, ez most hivatalosan is megerősítést nyert.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr622147516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2010.07.13. 00:17:37

Rowan Atkinson Rules!
Az összes szar bean egész estés film ellenére is bírom a csókát!
Nekem a Johnny English nagyon bejött, tudta hozni a Bond figurából kicsavart tesze-tosza idiótát nagyon!
Persze akkoris a Fekete Vipera Rulez örökké!:P
süti beállítások módosítása