Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.07.22. 21:45 koimbra 3 komment

- Az X-Men First Class producere, Bryan Singer megerősítette, hogy Taylor Lautnert szerette volna megnyerni a filmbe, de a fiatal színész eléggé elfoglalt mostanában.
- A Resident Evil 4 honlapja erre lelhető.
- A Másnaposok 2 biztos, hogy Thaiföldön fog játszódni.
- A Hangya film főszerepével Adrien Brodyt hozták kapcsolatba, ezt azonban gyorsan megcáfolták.
- A Firstshowing úgy tudja, hogy Riddler lesz a Batman 3-ban Gotham lovagjának az ellenfele.
- Lena Headey, Michael Ironsade lesznek a Safe House főszereplői, Kate Mara és Michael Trucco is valószínűleg benne lesz. Simon Hunter dirigálja a filmet, a történetben egy anya és lánya éppen a tanúvédelmi program keretein belül egy titkos helyen tartózkodnak, mikor a ház előtt szörnyek jelennek meg.
- Valószínű, hogy Simon Pegg is visszatér a Mission Impossible 4-ben.
- A Daily Mail úgy tudja, hogy Mickey Rourke elköltött egy ebédet Gareth Thomas brit rögbi játékossal, elképzelhető, hogy a sportolóról szóló életrajzi filmről beszéltek.
- Steve Coogan lenne a főszereplője a Cruise of the Gods tévéfilm mozis feldolgozásának.
- A Working Title szerezte meg az Astro City képregény megfilmesítési jogait, az endlessen írtak a grafikus változatról.
- Eva Green lesz a Maria Callas operaénekenső életéről szóló filmben a címszereplő.
- Stephen Hopkins rendezi a Chew képregény moziváltozatát.
- Oliver Stone a TotalFilmnek azt mondta, hogy jó volt megcsinálni a Tőzsdecápák folytatását, szóval most jöhet a Sebhelyesarcú 2. Persze ez csak vicc volt.
- Eva Mendes nem fog játszani a Szellemlovas 2-ben.
- Elindult a Sucker Punch honlapja.
- Halle Berry lesz a Shoe Addicts Anonymous könyv filmváltozatának a főszereplője.
-  Hugh Dancy, Kathryn Hahn,  Shirley Knight és  Janet Montgomery leszerződött a My Idiot Brother vígjátékba. 
- Isabelle Huppert játssza a Captured thriller egyik főszerepét, a színésznő egy misszionáriusnőt fog játszani, akit elrabolnak.
- Elindult a Battle: Los Angeles viral site-ja, itt lehet megtekinteni
- Megerősítést nyert, hogy Tim Burton készíti a Monsterpocalypse-t .
- Rob Lowe csatlakozott az I Melt With You stábjához.
- Emily Mortimer és Michael Stuhlbarg leszerződött a The Invention of Hugo Cabret filmbe, amelyet Martin Scorsese fog rendezni.
- Andy Tennant rendezi az Adaline-t Katherine Heiglel a főszerepben.
- Az Eredet nagy sikere után az IFC úgy döntött, hogy újra bemutatja Christopher Nolan első, kisköltségvetésű filmjét, a Followingot. A történet egy fiatal íróról szól, aki Londonban embereket követ, hátha azok inspirálólag hatnak rá.


- A Stone következő előzetese
 

- Jelenet a Scott Pilgrimből

- Egy fotó a Comic Conról, a Priest posztereit örökítették meg, jobb oldalon a főszereplő Paul Bettany látható, balra a fekete kalapos Karl Urban lenne.

- Az I Am Number Four forgatásán készült az alábbi videó


- Szintén a Comic Conon kapták le Abin Sur figuráját,  a legendás Lámpást, aki a halála előtt Hal Jordanre ruházza át a gyűrűjét, és ezzel a Zöld Lámpás hatalmát. (köszi Reillynak az infot)

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr582168933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reilly 2010.07.22. 22:56:39

A Lámpásnál ez : - "Szintén a Comic Conon kapták le Abin Sur figuráját, a Zöld Lámpásban vele gyűlik meg a baja főhősnek." nem egészen igaz, mert Abin Sur nem a Lámpás nemezise a filmben, hanem az a legendás Lámpás, aki a halála előtt Hal Jordanre ruházza át a gyűrűjét, és ezzel a Zöld Lámpás hatalmát.
netsurfclub.hu/users/newgen/gal/DC_kepregenyek/Dc%20Karakterek/Hosok/DC%20Univerzum-Hosok%201/GREEN%20LANTERN-ABIN%20SUR.jpg

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2010.07.23. 01:45:22

A Stone érdekes lesz szerintem. Sajnos Norton keveset játszik, pedig nagyon jó, DeNiro kicsit javíthat a mostani filmjei színvonalán és Jovovich-ot is jó nem Alice-ként látni.
süti beállítások módosítása