Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ratner felügyelete alatt készül a The Unknown képregény filmváltozata

2010.07.28. 21:43 koimbra 1 komment

Brett Ratnert túl sok filmmel hozzák összefüggésbe, aztán kiderül, hogy kihátrált a projekt mögül. A Conant is visszamondta, állítólag már a Beverly Hills-i zsaru 4-ből se lesz semmi, a Playboy filmtervről se hallhattunk egy ideje, de még van egy vagonnyi projekt az asztalán. Kicsi a rakás, gondolhatta Ratner és megszerezte a The Unknowns képregény megfilmesítési jogait.

A történet főszereplője egy átlagos nő, aki rájön arra, hogy egyszer vezetője volt rejtélyes akciócsapatnak, ám emlékeit valamiért törölték ezzel kapcsolatban. Szóval elhatározza, hogy kideríti kik kotortak bele az agyába és miért.

Egyelőre még nincs rendező a fedélzeten, Ratner saját produkciós cégét máris bevonta az előkészületekbe és azt reméli, hogy ebből egy nagyszerű akció-kalandfilm franchise lesz.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr312183469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lombos Péter · http://prolihisztor.postr.hu 2010.07.28. 22:16:51

vagyis készülhet az Utánunk a tűzözön 2? :P
süti beállítások módosítása