Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.08.09. 21:59 koimbra 6 komment

- Doug Ellin producer szeretne mozifilmet a Törtetők sorozatból, de csak akkor, ha úgy látja, hogy a történet eljut arra a pontra, hogy érdemes megvalósítani egy ilyen produkciót.
- Vincent Cassell is visszatér az Eastern Promises folytatásában. A színész azt mondta, hogy a forgatókönyv ugyan kész van, de David Cronenberg nem úgy tervezi, hogy ez lesz a következő filmje.
- Ethan Hawke leszerződött Yaron Zilberman indie-drámájába, az A Late Quartetbe. A történet kvartettről szól, akik 15 éve együtt vannak, ám az egyik tagnak vissza kell vonulnia a Parkinson-kór miatt. posztert.
- Noah Baumbach dolgozza át a Madagaszkár 3 forgatókönyvét.
- Matthew Vaughn szerint hamarosan leáldozik a képregényfilmeknek.
- Edgar Wright egyelőre nem tervezi a Scott Pilgrim folytatását. Wright elárulta, hogy megrendezhette volna a Pokolba taszítva filmet, ám azért utasította vissza, mivel úgy gondolta, hogy a producernek, Sam Raiminek kellene megcsinálni.
- Sylvester Stallone azt mondta, hogy a Rocky Balboa nem volt nyereséges, legalábbis a stúdió szerint. A 24 millió dollárba került alkotás több, mint 150 milliót termelt a mozikban, de Stallone mégsem látott belőle egy centet sem. Ha a stúdió azt mondja, hogy pl. 50 milliót költött reklámra Ukrajnában, akkor lehet, hogy meglepődik rajta,  de le kell nyelnie ezt.


- Úgy hírlik, hogy Christoph Waltz játszhatja Pókember ellenfelét.
- Ving Rhames benne lesz a Mission: Impossible 4-ben. Tom Cruise-nak jelentősen csökkentik a fizetését.
- Natalie Portman azt mondta, hogy a Büszkeség és balítélet meg a zombik forgatása jövőre kezdődik.
- Állítólag J.J. Abrams lesz a producere Bong Joon-ho első amerikai filmjének.
- Bryan Canston csatlakozott a Drive stábjához.
- Abel Ferrara 50 Cent és Forest Whitaker főszereplésével akart megvalósítani a Jekyll & Hyde tervét, ám úgy tűnik, hogy ebből nem lesz semmi. Ferrara azonban nem mondott le erről, a jövőben mindenképpen szeretné összehozni a produkciót.
- Wachowskiék iraki meleg drámája Cobalt Neural 9 címen fut és annyira titkos az egész, hogy még a szereplőknek se mutatják meg a forgatókönyvet.
- Fernley Phillips, a 23-as szám forgatókönyvírója veti papírra az Egy amerikai farkasember Londonban remake szkriptjét.
- Adam McKay filmet készít Lee Atwater életéről.
- McG neve kering a R.I.P.D. képregényfilm körül, lehetséges, hogy ő fogja rendezni.
- James Franco így fest a 127 Hoursban.


 

- A Transformers 3 forgatásáról, LaBeouf és Whiteley egymás karjaiban.

- Újabb I Spit On Your Grave trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382209221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.08.09. 22:59:12

Törtetők Movie! Hát nem is tudom,lehetséges hogy csalódás lenne a rajongóknak, tényleg csak akkor csinálják meg ha nagyon erős storyt raknak bele! De tény hogy ha film lenne Ari Gold jelentős eséllyel indulna a legjobb férfi mellékszereplő oscarjáért! Bár ki tudja,amilyen jól működött a sex és new york sorozatban,a szereplők díjakat jelöléseket szereztek a mozifilmben ennek halvány jele sincs! Ég és föld a két sorozat,de értitek miről írok:) Matthew Voughn baljós kijelentés,hiszen még csak most jönnek az igazai nagy durranásos képregényfilmek, Avangers pl.! Szegény Sly-t meg sajnálom ha átverték,ha nem akkor meg azért, az összes filmjéhez hozzájárultam,járulok,kevéssel de legalább.....mert Ő nekem minden pénzt megér! Waltz Pókember fő gonosz nagyon zsír ötlet!

Alex Mahone 2010.08.10. 00:58:06

"még a szereplőknek se mutatják meg a forgatókönyvet"

Biztos k*rvajó lesz a színészi játék, ha szerencsétlenek a scriptet sem ismerik, a hülyeség határtalan...

@Dejdő: Vaughnnal kezdek egyetérteni.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.08.10. 02:27:11

@Alex Mahone: gondolom van valami meglepetes benne, es nem hulyeseg, igy konnyebb felrevezetni a nezot, ha a szinesz se tudja, hogy mondjuk a vegen pont mi derul ki a karaktererol, igy tisztabb lesz a jatek, gondolom minden forgatasi nap elott megmutatjak az adott jelenetet, elmagyarazzak, hogy mit szeretnenek jatszani, es ez lesz, meg gondolom a sztori alapjan, linearis idorendben forgatnak, erdekes dolog az ilyen :) ha tudja a szinesz a veget, lehet, hogy befolyasolja a jatekat, igy viszont be lehet ugrasztani mindenkit egy csavarral, mert a szinesz is akkor tudja csak meg

Alex Mahone 2010.08.10. 02:42:54

@madcows: a színész azért színész, hogy hihetően belebújjon más bőrébe. Igen, még akkor is, ha tudja, mi lesz a filmje vége.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.08.10. 03:01:45

@Alex Mahone: jo, persze, de valoszinuleg en is ezt csinalnam, ha rendeznek, a szinesz jateka a sztori alapjan alakulna, atelne, amit a karakter, jobban tudna azonosulni, aztan a vegen az egesz kialakult kepet fel lehet akar boritani, igy lehet mondjuk egy jo alakitasbol akar zsenialist is kihozni

Alex Mahone 2010.08.11. 21:51:08

@madcows: ...vagy katasztrofálisat, ha a színész azt sem tudja, mit miért csinál, nem biztos, hogy át tudja élni a szerepét :)
Szóval ezzel a módszerrel illik csínján bánni szerintem.
süti beállítások módosítása