Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.09.10. 20:32 koimbra Szólj hozzá!

- Gael Garcia Bernal és Diego Luna is játszani fog a Case De Mi Padre spanyol vígjátékban, Will Ferrell erősíti a szereplőgárdát.
- Colin Farrell kilépett a By Virute Fallból, Jeremy Renner érkezett a helyére. Eric Bana még kitart Sheldon Turner drámája mellett.
- Marc Guggenheim azt mondta, hogy már leadták a Warnernek az elképzelésüket a Villám képregényfilmmel kapcsolatosan. A forgatókönyvre még várni kell.
- Csak december végén mutatják be itthon a Scott Pilgrim vs. the World képregényfilmet.
- A rapper, Plan B úgy döntött, hogy rendezni fog, méghozzá egy kisköltségvetésű drámát fog elkészíteni . A film címe Ill Manors és a forgatáshoz a héten kezdtek hozzá.
- Azt pletykálják, hogy Hilary Duff lesz Gwen Stacy a Pókember filmben.
- A Hobbittal kapcsolatban is röpködnek a pletykák, állítólag Martin Freeman lesz Bilbo és Neill Blomkamp újra szóba jött a rendezői poszttal kapcsolatban. 


- Miley Cyrus magánnyomozót fog játszani a So Undercoverben, Allan Loeb és Steven Pearl írták a forgatókönyvet. Tom Vaughn fogja dirigálni a produkciót.
- Némi botrány alakult ki Woody Allen következő filmje körül, úgy hírlik, hogy a rendező kivágta Carla Bruni-Sarkozy jeleneteit és Léa Seydoux frania színésznővel újraforgatta azokat. Az alkotást jövőre mutatják be Cannes-ban.
- Az Éhség rendezője és főszereplője, Steve McQueen és Michael Fassbender újra együtt fognak dolgozni, a film címe Shame lesz.
- Rupers Sanders, Andrew Adamson és Rupert Sanders nevével bővült az a lista, amely a szóba jöhető rendezőket tartalmazza Az éhezők viadalával kapcsolatosan.
- Michael Caine is benne lesz az Utazás a Föld középpontja felé folytatásában.
- Film készül Ronald Reagen életéből, 30 millióba fog kerülni a projekt.
- Joel McHale leszerződött a Kémkölykök 4-be Jessica Alba mellé.
- Duncan Jones új filmje, a Source Code 2011 április 15-én kerül a mozikba. Ennek láttán a Paul W. S. Anderson rendezésében készülő Három testőr megfutamodott és októberre 14-re tettek át a bemutatót.
- Ed Harris és Gary Oldman hangját is hallhatjuk a Call of Duty: Black Ops játékban.
- Jelenet a Stone-ból

- A Zombie Roadkill webes sorozat előzetese, Thomas Haden Church a főszereplő.

- Guy Ritchie Dior Homme reklámfilmje Jude Law-val a főszerepben.

- A Weezer klipjében a Jackass 3D-ből láthattok részleteket.

 

- Az Őrzők legendájához készült ez a zenés videó

- Fél perces Hisss előzetes

 

- A Jack Black-féle Gulliver's Travel poszter

- Love and Other Drugs poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr152286879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása