Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Andy Whitfield mégsem tudta legyűrni a rákot

2010.09.18. 15:29 koimbra 6 komment

Márciusban derült ki, hogy a Spartacus sorozat főhősénél, Andy Whitfieldnél Non-Hodking lymphomat diagnosztizáltak, szerencsére még időben észrevették a rákot, így időben hozzá is kezdtek a kezeléshez, ám e miatt a Spartacus sorozat második évadának a forgatását is eltolták. A Starz csatorna úgy döntött, hogy először elkészítteti az előzményeket bemutató néhány részt, majd ha Whitfield felépül hozzálátnak a második évadhoz. Eddig úgy látszott, hogy Whitfield sikeresen vette fel a harcot a benne dúló rák ellen, ám sajnos kiderült, hogy csak időlegesen tudott győzelmet aratni a lymphomán. A rák ugyanis visszatér és újabb, még agresszívabb kezelésre van szükség.

"Legmélyebb sajnálatomra kénytelen vagyok elhagyni ezt a rendkívüli sorozatot, amelyen annyi csodálatos ember dolgozott. Úgy tűnik, hogy nekem és családomnak újabb rendkívüli utazásra kell mennünk. Mindenkinek szeretném megköszönni, hogy szurkolt nekem. " - mondta Whitfield.

"Ezekben a nehéz időkben lélekben Andyvel vagyunk és imádkozunk érte és családjáért. Andy nem csak egy csodálatos színész, aki Spartacus megformálójaként mély benyomást tett a Starz nézőközönségére, hanem nagyszerű ember is, aki rendelkezik elegendő bátorsággal, erővel és kitartással, hogy szembeszálljon a betegséggel és ez mindannyiunk számára inspilárólag hat." - mondta a Starz igazgatója, Chris Albrecht.

Egyelőre még nem született döntés a széria jövőjét illetően, majd később határoznak a Spartacus sorozat sorsáról. Az előzményeket bemutató, Spartacus: Gods of the Arena címre hallgató pár részes évad 2011 januárjában indul és Batiatusra és ludusára koncentrálnak a történetben, a történet még azelőtt játszódik, hogy Spartacus odakerült volna. John Hannah, Lucy Lawless, Peter Mensah  Manu Bennett azonban mindannyian láthatóak lesznek ezekben az epizódokban. (Az első évadról itt írtam)

Címkék: miújság spartacus

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982305543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.09.18. 15:35:03

Nem csak a kiváló sorozat folytatásának halasztása miatt sajnálatos ez az esemény, kár h nem úszta meg az egészet mint Michael C. Hall, akinek sikerült viszonylag könnyen legyűrnie a betegségét :(

yanoo 2010.09.18. 17:43:12

az egyik legnehezebben diagnosztizalhato daganatos rak betegseg (sokaig tunetmentes ), de ha idejeben elcsipik akkor teljesen gyogyíthato, szerintem -az egesz filmdroid blog neveben mondhatom- masodjara sikerulni fog ! a sorozatot meg nem neztem es nem is tervezem, csak ha lesz masodik (harmadik?) evad vele

A nép fia 2010.09.18. 20:37:09

1 részt láttam belőle, asszem pont az utolsó volt. Nem volt épp egy visszafogott, szolíd film. Aztán egy barátom mutatott még kibelezést, koponya-szétloccsintást, szoft-pornót is benne. Nem mondom, érdekes egy sorozat. Lucy Lawless nagyon belevaló volt!

Ha egyszer sok időm lesz, és rászánom magam, akkor megnézem.

Hallottam hírét, hogy beteg a főszereplő, és ezért nem folytatták a sorozatot. Remélem, legyűri a rákot!

Shyllard 2010.09.18. 21:11:57

@A nép fia: A sorozat népszerűségéhez nagyban hozzájárult a szokatlanul naturalista ábrázolásmód :) Az meg kár, ha az utolsót láttad először, ugyanis az a rész úgy igazán hatásos ha tisztában vagy az előzményekkel, a karakterek dühének okával, stb... Mert hidd el, ha az elejétől nézed az egészet, minden egyes gyilkolást jogosnak fogsz ítélni :)

zeneigéniusz 2010.09.18. 22:39:50

Nagyon álszent dolog volt eddig is azt a kort nem ilyen brutálisan naturálisnak mutatni (és mindig mindig lehetne fokozni), bár gondolom ehhez belevaló színészek is kellenek. Már-már pornószínészek és színésznők.

Végre talán van elmozdulás "normális" filmek felé, mint amilyen a spartacus.

Nagyon nem értem a korhatári besorolásnál, hogy fegyvert, csúnya beszédet, szétrobbanó testeket lehet mutatni, de szeretkezést nem.

Kelly és a szexi dög 2010.09.19. 10:44:19

Király, még az ismétlést is nézem!
süti beállítások módosítása