Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.09.24. 22:55 koimbra 1 komment

- Kristen Bell azt mondta, hogy ő maga finanszírozná a Veronica Mars mozifilmet, ha a Warner hagyná.
- Úgy hírlik, hogy Emma Stone az egyik fő esélyes arra, hogy Mary Jane-t játssza a Pókemberben, Mia Wasikowska pedig  lehet, hogy Gwen Stacy lesz.
- A Marvel megerősítette, hogy lesz Fekete Özvegy film.
- Shia LaBeouf azt mondta, ha lesz Transformers 4, abban ő már nem lesz benne.
- A DC képregénykiadó egyik fejese, Diane Nelson úgy nyilatkozott, hogy nem követik a Marvel stratégiáját és egyelőre nincs betervezve az Igazság Ligája mozifilm.
- Ryan Reynolds túl elfoglalt, a színésznek döntenie kell a R.I.P.D.  és a Deadpool film között, valemelyikről le kell mondania.
- Winona Ryder, Martin Landau, Martin Short és Catherine O'Hara hangján szólalnak meg a főbb szereplők a stop-motion Frankenweenie filmben.
- Steven Spielberg ismét fontolóra vette, hogy megrendezi a  Robopocalypse produkciót.


- Emma Watson, Dominic Cooper és Derek Jacobi is benne lesz a My Week With Marilyn filmben.
- Lorenzo di Bonaventura lesz a producere az Unlocked akciófilmnek. Egy CIA vallatótiszt hibát követ el, aminek következtében egy terrorista fenyegetéssel találja szemben magát.
- Randy Quaidet és feleségét letartóztatták betörés vádjával.
- Kevin Durand azt mondta, hogy hallott egy-két dolgot a Robin Hood folytatásáról, de még nincs semmi kőbe vésve. A színész Little Johnt játszotta.
- Leslie Mann leszerződött Ryan Reynolds és Jason Bateman mellé a Change Up-ba.
- Dugába dőlt az új Hamlet film, Catherine Hardwicke lett volna a rendező és Emile Hirsch játszhatta volna a főszerepet. A történetet a mai modern időkbe helyezték át.
- Kerry Washington, Craig Robinson és David Alan Grier lesznek a We the Peeples vígjáték főszereplői. Robinson egy gyerekpszichológust alakít, aki elmegy barátnője (Washington) éves családi ünnepségére, ahol azt tapasztalja, hogy mindenkinek sürgősen szüksége van egy pszichológusra.
- Az X-Men First Class-ban Alex Gonzalez játszhatja Riptide-ot.
- Krysten Ritter és Kate Bosworth fog játszani a BFF & Baby komédiában.
- Ken Loach film, Jim fogja rendezni az Oranges And Sunshine-t , amelyre Hugo Weaving és Emily Watson szerződött le. Egy szociális munkás rájön arra, hogy Ausztráliából 130.000 gyerekeet deportáltak más államokba, ahol fizikailag bántalmazták őket.
- Gyűlnek a szereplők J.J. Abrams filmjébe, a Super 8-ba. :  Ron Eldard, Noah Emmerich,  Gabriel Basso,  Joel Courtney,, Zach Mills,  and newcomers Riley Griffiths, Ryan Lee .
- Rachel Weisz játszani fog Fernando Meirelles következő filmjében, a 360-ban, amely Arthur Schnitzler darabján, A körtáncon fog alapulni.
- Greg Ostrin és Michael Weiss írták a Zombies vs. Gladiators forgatókönyvét, amelyet a 300 és a 28 nappal később keverékeként írtak körül. A történet az ősi Rómában fog játszódni, ahol elterjed egy vírus és a holtak feltámadnak, a gladiátoroknak kell szembenézniük velük.
-Takács Tibor fogja rendezni a Spider 3D horrort, Afganisztánban új pókfajt fedeznek fel, amelyek New Yorkba kerülnek, ahol mutálódnak. A hatalmas pókok pánikot okoznak a megacityiben.
- Alexis Bledel is látható lesz a Violet and Daisy thrillerben.
- Elizabeth Banks csatlakozott a Man on a Ledge stábjához.
- Teri Hatcher lesz Lois Lane anyját a Smallvile 10. évadában 
- Corey Feldman azt nyilatkozta, hogy még három részt terveznek Az elveszett fiúkhoz.
- 3D-s filmet terveznek John Wyndham regényéből, A Triffidek napjából.
- Carla Gugino domboríthat Jim Carrey oldalán a Mr. Poppers Penguinsben. Carrey egy sikeres vállalkozót játszik, aki hat pingvint örököl és gondoskodnia kell róluk.
- Az Aardman Animation 2011-ben érkezik az Arthur Christmas-szal, ehhez láthattok egy posztert.


 

- Let Me In tv spot

 - Dr. Gordon (Cary Elwes) a Fűrész 7-ben
 

 

- Monsters tv spot

- Primal előzetes, B kategóriás horrorfilm

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr462320073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.09.24. 23:32:06

"Randy Quaidet és feleségét letartóztatták betörés vádjával." Ez azért elég durván hangzik! Oké hogy a csávó sosem volt igazán sikeres meg épelméjű de ez......PFFF!
süti beállítások módosítása