Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Levine rendezi Az elveszett kislány krimit

2010.09.29. 11:28 koimbra Szólj hozzá!

Jonathan Levine a Majd meghalnak Mandy Lane-ért (All the Boys Love Mandy Lane) és a The Wackness rendezője az Universal égisze alatt fogja készíteni Az elveszett kislány (Little Girl Lost) krimit. A forgatókönyvet Michael Bacall (Scott Pilgrim vs. the World) körmöli le Richard Aleas krimije alapján.

A történet középpontjában egy magánnyomozó áll, aki egy reggel kinyitja az újságot és 10 évvel ezelőtti gimis barátnője képe néz vissza rá az egyik cikkhez kitett képből, a hír egy sztriptíztáncos haláláról tudósít. A nő gyanús körülmények között hunyt el, emberünk úgy dönt, hogy saját szakállára nyomozni kezd az ügyben. Sok alvilági alakkal találkozik, rengeteg veszélyes helyzetbe kerül, míg végül az ügy végére jár.

Levine éppen most végzi a végső simításokat a Live With It vígjáték-drámáján, amelyben Anna Kendrick, Bryce Dallas Howard, Joseph Gordon-Levitt és Seth Rogen játsszák a főbb szerepeket.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr52331863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása