Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.10.23. 17:04 koimbra 6 komment

A hét jó pár kimaradt híre röviden:
- A Warner szeretné, ha elkészülne az Eredet 2.
-  Úgy volt, hogy Mel Gibson cameozni fog a Másnaposok 2-ben, egy  tetoválóművészt játszott volna, de aztán kiderült, hogy a szereplők mégsem nézik jó szemmel, hogy a színész benne van a filmben, így végül mégsem fog feltűnni a produkcióban. Helyére Liam Neeson került.
- Bryan Singer azt szeretné, ha Aaron Johnson lenne a Jack the Giant Killer főszereplője.
- Hiába próbálkoztak, csak nem jön össze a Zoolander 2, helyette inkább elkészítik a Zoolander animációs sorozatot.
- A Marvel úgy döntött, hogy a Runaways képregény filmadaptációjával nem sietnek, így is lesz jó pár képregényfilmük a közeljövőben.
- Stephen Norrington mégsem fogja megrendezni A holló feldolgozást, állítólag az egyik főszereplőnek nem tetszett, hogy ő dirigál a forgatáson.
- Wesley Snipes Code Name Zorro címmel tervez filmet készíteni J. Edgar Hooverről, amiben Martin Luther King is benne lenne. Ezen kívül továbbra is örülne, ha a Penge következő részében  újra megformálhatná a főhőst.
- A Glee sorozat egyik színésze, Lea Michele játszani fog a New Year's Eve-ben, ami a Valentin nap folytatása lesz.
- Jean Francois-Richet dirigálhatja a The Revenant akciófilmet, korábban John Hillcoat ült a rendezői székben.
- Kristin Davis csatlakozott az Utazás a Föld középpontja 2 szereplőgárdájához. A filmet már forgatják.
- Michael Rooker rendezni fog, a Pennhurst filmet fogja ledirigálni. A főbb szerepekre Haylie Duff, Beverly Mitchell, Amanda Dunn, Robb Pruitt és J. Larose szerződött le. A történet egy elmegyógyintézetben játszódik, ahol természetfeletti dolgok történnek.
- Tovább megy a kavarás a Hellraiser következő része körül, most Patrick Lussier kezébe került a gyeplő és Todd Farmer írja a filmet.
- Colin Farrell, Michael Fassbender és Tom Hardy áll annak a listának az élén, amely a szóba jöhető színészeket tartalmazza az Emlékmás főszerepével kapcsolatban.
- Hilary Swank kilépett a Fangland thrillerből, így John Carpenternek mást kell keresnie.
- Ben Affleck neve kering a Replay film megrendezése kapcsán. A történet egy 43 éves rádiós műsorvezetőről szól, aki meghal, majd 18 évesként tér magához. Így lehetősége nyílik arra, hogy az életében kihagyott lehetőségeteket helyretegye.
- Barry Pepper és Javier Bardem is fel fog tűnni a Terrence Malick rendezésében, a The Tree Of Life-ban, papokat fognak alakítani.
- Ashley Jensen, Sheridan Smith, Gemma Jones, Anna Chancello,   Felicity Jones csatlakozott a Hysteria  eddigi szereplőgárdájához, korábban Maggie Gyllenhaal, Hugh Dancy, Jonathan Pryce és  Rupert Everett szerződött le a szex-vígjátékra. A történet a viktoriánus Londonban játszódik, ahol Dancy és Everett karaktere egy új elektromos szerkezeten kísérletezik, amit a nők számára készítenének.
- Sandra Bullock a Nász-ajánlat után ismét együtt dolgozik Anne Fletcher rendezőnővel, a történet és a film címe nem ismert.
- Előfordulhat, hogy Keith Richards jeleneteit kivágják a Karib-tenger kalóai 4-ből, mivel a zenész a Life könyvében arról is beszámol, hogy miképp használta a drogokat. (A Disney eddig nem tudta, hogy kokózik Richards?)
- Alexandra Daddario lesz a fiatal Harriet Vanger az amerikai Tetovált lányban.
- Robert Downey Jr. vette meg az Emergency!: This Book Will Save Your Life könyv megfilmesítési jogait. Ebben az író igazi túlélővé képzi ki magát, pl. megtanul remekül lőni és a dzsungelben ismerkedik a nyomolvasás fortélyaival. Downey Jr. lehet a főszereplő, ebben az esetben kb. 4 évet várhatunk a filmre.
- Kristen Stewart neve kering a Mártírok remake körül, de eddig még nem keresték meg a producerek, mindenesetre érdekelné a dolog. A Wanted folytatásáról pedig azt mondta, hogy egyelőre csak beszélnek róla, de nem haladnak semmerre.
- Jonathan Demme, Mike White, Matt Reeves, Phil Lord, Chris Miller is rajta van azon a listán, amely a Büszkeség és balítélet meg a zombik szóba jöhető rendezőit tartalmazza.
- Tron Legacy viral site: http://www.arcadeaid.com/
- Eliza Dushku örömmel benne lenne a Szellemirtók 3-ban, de még nem keresték meg egy ajánlattal. Korábban Dan Aykoryd mondta, hogy őt szivesen látná a filmben.
- John C. Reilly leszerződött a God of Carnage-be, a produkciót Roman Polanski dirigálja.
- Úgy hírlik, hogy a Pixar leváltotta Brenda Chapmant  a Brave animációs film rendezői posztjáról, helyette Mark Andrews viszi tovább a projektet.
- Dakota Fanning lehet az If I Stay főszereplője. A filmet Heitor Dhalia rendezi, korábban Catherine Hardwicke melegítette a rendezői széket. Fanning egy feltörekvő énekest játszik, aki választás elé kerül: vagy a barátja vagy a karrierje. A döntést megnehezíti, hogy autóbalesetet szenved.
- Az Universal berkein belül készül el Cate Tiernan fantasy regényének, a Sweepnek a filmváltozata. A történet egy 16 éves lányról szó, aki rájön arra, hogy ő egy vérboszorkány, ám erejét mégis inkább jó cselekedetekre fordítja.
- David Tennant azt mondja, hogy Robert Zemeckis Sárga tengeralattjáró feldolgozása nem fog megvalósulni.
- Jelenet a Megaagyból


- A Julia's Eye első 5 perce

- Skyline tv spot

- Még egy I Love You Philip Morris előzetes

- Restless poszter, az előzetes erre lelhető fel.


- Két concept art a Zöld Lámpáshoz

- Sean Penn így fog kinézni a This Must Be The Place-ben.

- Az Amber Entertainment vette a középkori zombis történetet elmesélő Stronghold képregény megfilmesítési jogait. A főhős egy fiatal lovag, akit arra kér mestere, hogy szabadítsa ki lányát ellensége karmai közül, viszont az úton élőholtak légióval kell szembeszállnia. Tom Ficking írja a forgatókönyvet.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr282389611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.10.24. 10:06:07

Nem értem, hogy miért akarnak olyan filmeknek folytatást csinálni, amiket már teljes egészében lezártak az első részben. Gondolok itt most az Eredet vagy a Másnaposok folytatására. Csak rombolnák vele a nagy elődök hírnevét.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.10.24. 10:06:59

Nem értem, hogy miért akarnak olyan filmeknek folytatást csinálni, amiket már teljes egészében lezártak az első részben. Gondolok itt most az Eredet vagy a Másnaposok folytatására. Csak rombolnák vele a nagy elődök hírnevét.

Mese92 2010.10.26. 09:51:55

De hogy kerül ide az I love you Phillip Morris előzetes??

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.26. 10:51:36

@Mese92: Nálunk ugyan már bemutatták, de egyes helyeken még nem. Ez egy újabb trailer, de gondoltam az Stb-be rakom. Vagy hogy gondolod, hogy mit keres itt az előzetes?:)

Mese92 2010.10.26. 11:19:38

@koimbra: De ha nálunk leadták, akkor miért lényeges, hogy máshol nem? Amúgy nem gondoltam semmire, hogy mi okod lehetett rá :)

doktor.dikhed 2010.10.26. 21:17:27

A Másnaposokban még van szufla. A csapatból másnak is lehet legénybúcsúja.

Az Eredet viszont úgy jó, ahogy van. Nem is hiszem, hogy Nolan elvállalná, nélküle meg nincs Eredet.
süti beállítások módosítása