Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Banderas pszichothrillert rendez

2010.10.25. 17:00 koimbra Szólj hozzá!

Antonio Banderas a Solo film kedvéért huppan bele a rendezői székbe, a sci-fi beütésű pszichothrillerben maga fogja játszani a főszerepet, egy spanyol ezredest fog megformálni. A történetről most még nem lehet tudni mást, a forgatókönyvet Erik Jendresen vetette papírra. Az úriember írta a The Big Bang neo-noir thrillert is, amiben Banderas magánkopót játszik és a Goleor: The Scales and the Sword animációs filmet, amelyet a spanyol színész Kandor Moon animációs cége készít.

A Solo angol nyelven fog forogni, aminek Banderas nem örül túlzottan. "Sajnálatos módon ahhoz, hogy a nemzetközi közönséget is el tudjuk érni muszáj angolul készíteni a filmet" - mondta a színész a Valladolid Filmfesztiválon, ahol életműdíjat vehetett át. A munkálatokhoz 2011-ben láthatnak hozzá és 2012-ben mutatják be a produkciót.

Banderas számára nem ismeretlen terült a kamera másik oldala, eddig két filmet is dirigált. 1999-ben a Tűzforró Alabama (Crazy in Alabama), 2006-ban pedig a Forró zápor (Summer Rain) alkotásokat tette le az asztalra.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr472397845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása