Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Van Damme újra a mozikban akciózik

2010.11.14. 14:05 koimbra 7 komment

Jean-Claude Van Damme jó ideje csak a DVD piacra szánt filmekben játszik, az utóbbi időben csak egy olyan produkcióban volt látható, amelyet a moziban is leadtak, ám a JCVD-vel még túl korai volt előrukkolni. A belga akciósztárnak alkalma lett volna leszerződni még egy mozis alkotásra, de elutasította Sylvester Stallone ajánlatát. Ugyan elképzelhető, hogy végül rá fog bólintani a The Expendables 2-re, ám ha mégsem kerülne be a feláldozhatók közé, akkor is biztos, hogy végre ismét láthatjuk őt a mozikban.

Van Damme leszerződött a Dragon Eyes produkció, ahol Cung Le mellett játszhat, az úriember korábban kick-bokszolt és feltűnt a Tekken, A bunyó (The Fighting) és a Pandorum filmekben is, ez lesz az első főszerepe.  Az alkotás fölött Joel Silver bábáskodik és Peter Hyams fia, John dirigálhatja a filmet. Hyams a Tökéletes katona harmadik felvonását készíthette el, ahol szintén együtt dolgozhatott Van Damme-mal, illetve együtt valósítják meg a franchise negyedik részét is.

A történet New Orleansban játszódik, ahol egy férfi keserű szájízzel konstatálja, hogy a helyi rendőri erők nagy része korrupt. Saját kezébe veszi az ügyet, le szeretné buktatni a mocskos zsarukat, ennek érdekében pedig a bandákkal szövetkezik, akiknek szintén elegük van abból, hogy a kékkabátosok sokszor minden ok nélkül rúgják szét a valagukat.

Az egykor szebb napokat látott színész asztalán akad még egy ajánlat,  erre azonban még nem reagált semmit. A Havana Heatben Wesley Snipes és Michael Dudikoff oldalán akciózhat.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr962447976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köbli Norbert (törölt) 2010.11.14. 15:20:47

pontosítok: peter hyams rendezte az időzsarut és a hirtelen halált, míg fia, john hyams rendezte a legutóbbi tökéletes katonát (amelynek bonyolításul peter volt az operatőre). a dragon eyes rendezője is john hyams lesz.

countrypecos 2010.11.14. 16:06:31

A múltkor szívinfarktusa volt. :/ Remélhetőleg nem terheli meg magát. De ha már visszajön, térjen vissza jól... :) Valami klassz filmmel!! :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.11.14. 16:16:39

@countrypecos: Van Damme Facebook oldalán cáfolta meg, hogy infarktusa lett volna.

countrypecos 2010.11.14. 17:57:30

@koimbra: Ja, igen? :) Pont itt olvastam, hogy volt neki. ^_^ Akkor valami volt, csak nem infarktus?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.11.14. 18:18:01

@countrypecos: Igen, de röviddel utána kiderült, hogy jól van és én is írtam, hogy nem történt semmi:)

countrypecos 2010.11.14. 19:33:56

@koimbra: Erről lemaradtam, bocsi. :) Éljen soká Van Damme, a Véres játék győztese! :)
süti beállítások módosítása