Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Scott Cooper rendezi a Carancho argentín thriller feldolgozását

2010.11.16. 17:11 koimbra Szólj hozzá!

Az Imagine Entertainment szerezte meg a Carancho argentín thriller remake jogait, a filmre Cannes-ban figyeltek fel a hollywoodi filmesek és elképzelhető, hogy a jövő évi Oscar ceremónián is találkozunk vele a legjobb külföldi film kategóriában. 

A stúdiónak sikerült megnyerni Scott Coopert, az Őrült szív (Crazy Heart) rendezőjét a feldolgozás levezénylésére, a forgatókönyvre pedig Aaron Stockardot állították rá, aki A tolvajok városa (The Town) és a Hideg nyomon (Gone Baby Gone) szkriptjébe is belepiszkált.

Az eredeti film története egy ügyvéd körül bonyolódott, aki a száguldó mentőautók által okozott problémákkal foglalkozó ügyekre szakosodott. Pont akkor esik bele egy fiatal ápolónőbe, amikor egy nagyobb összeesküvés szálaira bukkan.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr912452894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása