Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Day-Lewis lesz Lincoln

2010.11.20. 11:48 koimbra 1 komment

Steven Spielberg régóta tervezgeti a Lincoln filmjét, de annyit szöszöl vele, hogy már-már úgy tűnt, hogy nem is fog megvalósulni. A főszerepre Liam Neeson volt kinézve, 2008-ban pedig Harrison Ford neve keringett Andrew Johnson alelnök megformálásával kapcsolatban. Idén nyáron azonban Neeson kilépett, mondván, hogy úgy érzi ő már túl öreg ehhez a szerephez.

Spielberg azonban nem mondott le a filmről, ugyan jelenleg két produkción is ügyködik - a Tin Tin motion-capture alkotás utómunkálatain dolgozik és a War Horse háborús drámát forgatja - de ezek mellett képes más projektekre is koncentrálni. Sikerült megnyerni Daniel Day-Lewist a filmhez, a színész tehát az Egyesült Államok 16. elnökét játszhatja el. A tervek szerint a forgatás 2011 őszén veszi kezdetét, ami azt jelenti, hogy a Robocalypse sci-fihez csak 2012-ben tudnak nekiugrani.

Címkék: lincoln miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12460889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2010.11.20. 13:33:14

DD-L a kedvenc színészem.
Egy ilyen alakításban pedig már alig várom, hogy láthassam a filmet.
Ami remélem valóban elkészül és remélem valóban mestermunka lesz.
süti beállítások módosítása