Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Thornton szeretné megcsinálni a Tapló Télapó 2-őt

2010.11.22. 10:20 koimbra 4 komment

Billy Bob Thornton hamarosan a Rohanás (Faster) akciófilmben fog játszani, a Collider oldal ennek kapcsán készített egy interjút a színésszel, de szóba kerültek projektek is. Thornton elárulta, hogy Tom Eppersonnal hamarosan befejezi a Jane Mansfield's Car forgatókönyvet, a tervek szerint tavasszal indulna a forgatás és saját maga ülne a rendezői székben. Megemlítette, hogy a Tapló Télapó (Bad Santa) folytatása is be van ütemezve.

"A Tapló Télapó klasszikus karácsonyi filmmé vált. Az emberek ilyenkor az Élet csodaszép (It's Wonderful Life)  és a Csoda New Yorkban (Miracle on 34th St) alkotásokat nézik,  most már a filmem is benne van ebben a felhozatalban. Rengeteget beszéltünk a folytatásról, amit nagyon szeretnék megcsinálni. Eddig még egyetlen filmemnek sem készítettük el a második részét, ennek szerintem lenne értelme."

A film 76 millió dollárt termelt világszerte, amely korrekt összeg és mivel nem bukott a stúdiót is érdekelheti a sequel.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr652464976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2010.11.22. 10:21:52

Csíptem a filmet, remélem nem rontják el a 2ik résszel...

Rolee83 2010.11.22. 15:19:16

Minden évben megnézem karácsonykor, imádom!! :D

Seraphin 2010.11.22. 18:36:35

Egyből menne DVD-re, már az eredeti sem volt különösebben vicces. A másik két "klasszikus" film sem különösebben népszerű Európában.

Gr3g_the_outsider 2010.11.23. 10:27:42

Baromira bejött az első rész, elég vulgáris és visszataszító volt, de épp ez adta az egész sava-borsát:)
Csak tippelni tudok, hogyan lehetne folytatni, de ha hűen követik az előző jól bevált receptjét, ez is jó lehet.

@Seraphin: A rögtöni DVD-s megjelenés valószínű, megpróbálnak tutira menni majd.
süti beállítások módosítása