Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Proyas rendezi az AMP sci-fit

2010.12.02. 15:51 koimbra Szólj hozzá!

Alex Proyas, az Én, a robot és a Dark City rendezője lesz a producere Daniel H. Wilson készülő regényének, az AMP-nek a producere és ha esetleg bokros teendői mellé be tudja szorítani, akkor meg is rendezi a sci-fi thrillert. Proyas fogja levezényeli Az elveszett paradicsom filmet, betervezte a The White Mountains posztapokaliptikus alkotást.

A forgatókönyvírót éppen keresik, akárki is lesz, annak úgy kell dolgoznia, mint a Robocalypse sci-fi esetében. Wilson meg nem jelent könyveire ugyanis nagy a kereslet és a Robocalypse szkriptje is úgy készült, hogy a szerző elküldte azokat az oldalakat, amelyek elkészültek és ezeket bele tudták dolgozni a forgatókönyvbe.

Az AMP története a jövőben játszódik, ahol rájöttek arra, hogy miképp lehet a  lebénult, mozgássérült embereket teljesen meggyógyítani.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr882488671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása