Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A MOKÉP vezetője a Budapest Filmstúdió élen

2011.01.04. 14:25 koimbra Szólj hozzá!

A Budapest Filmstúdió Kft. élére 2010. december 16-i hatállyal Gulyás Balázst, a MOKÉP-Pannónia Kft. igazgatóját nevezte ki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő, ezzel is elismerve a 2010. évben a MOKÉP-Pannónia Kft.-nél végrehajtott reorganizáció eredményeit.

Gulyás Balázs megköszönte Kántor László 11 éven át tartó munkáját, és azon meggyőződésének adott hangot, hogy a MOKÉP-Pannónia Kft. filmforgalmazási tevékenységét jól támogatja majd a stúdió filmgyártási irányvonala.

A MOKÉPhez hasonlóan a Budapest Filmstúdió is száz százalékosan állami tulajdonú vállalat, s mindkettő alapítója az MMKA-nak. A Budapest Filmstúdió olyan klasszikusok elkészültében működött közre, mint Az ötödik pecsét, a rendszerváltás utáni évekből pedig olyan meghatározó alkotások gyártója volt, mint a Simon mágus, az Árnyék a havon, a Hosszú alkony vagy épp Roncsfilm. (A hírt a MOKÉPtől kaptam).

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr142559948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása