Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Cage bosszút áll, Witherspoon romantikázik

2011.02.24. 14:47 koimbra 2 komment

A vígjáték és dráma kedvelők megkapják a magukét, ám a Nic Cage hair fan club tagjai is örülhetnek.

Féktelen harag 3D (Drive Angry 3D): Nicolas Cage a börtönből szökik meg, hogy bosszút álljon. Nyomában az ördög jobb keze, száguldásuk eredményeképpen sokan maradnak vérbe fagyva az út mellett.


The Fighter - A harcos (The Fighter)
: Régóta tervezgették, de csak összejött. David O. Russell rendezésében készült a bokszolós dráma, melyben Mark Wahlberg és az alaposan lefogyott Christian Bale játssza a főszereplőt. Díj-esélyes film.


Honnan tudod? (How Do You Know)
: James L. Brooks bevetette Jack Nicholsont is, ám a költségvetés elszállt, 120 millióból jött csak ki a vígjáték. Owen Wilson, Paul Rudd és Reese Witherspoon is játszik a romantikus alkotásban.


Precious - A boldogság ára (Precious)
: Lee Daniels filmje nagy késéssel érkezett meg, jó másfél évet késett. Egy túlsúlyos, HIV-pozitív nőről szól a dráma, aki ismét terhes a saját apjától. Elanor írt már róla.


Szerelmek Háza (Haarautuvan rakkauden talo)
: Egy házaspár úgy dönt, hogy elválik, de megbeszélik, hogy ezt normálisan teszik. Ám a nő egy nap szeretőjével megy haza, a férfi pedig egy prostit kér fel, hogy játssza el új szerelmét.

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr262687549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csudri82 2011.02.25. 10:23:15

Mi annak az értelme, hogy bemutatják ezt a Szerelmek házát a mozik, de hétfőn és kedden leadja a Cinemax 1-2 a tv-ben?

csudri82 2011.02.25. 10:38:46

Az előző kommentemet úgy látszik megette a blogmotor, akkor leírom újra.

Szerintetek miért jó az, hogy bemutatják a héten a Szerelmek házát a mozik, de hétfőn és kedden leadja a Cinemax 1-2 a tv-ben?
süti beállítások módosítása