Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Animációs film készül a The Dark Knight Returnsból

2011.04.15. 11:24 koimbra 6 komment

A Warner fejesei egy időben azt szerették volna, ha össze tudnának hozni egy filmet Frank Miller klasszikus képregénye, a The Dark Knight Returns alapján. A Hughes testvéreket akarták rendezőnek, akik végül elutasították a felkérést, mivel úgy érezték, hogy ezzel kinyírnák a franchise-t.  Akkoriban Clint Eastwoodot képzelték el lehetséges főszereplőnek. 2009-ben Zack Snyder erőltette a témát, Miller pedig áldását adta rá, hozzátette, hogy akkor csinálhatja meg, amikor akarja. Ám a Warnernek más tervei voltak, Snyder  Supermannal vigasztalódhatott.

A stúdió úgy döntött, hogy inkább animációs filmet készít a 4 részes képregényből. Máris megnyertek néhány olyan személyt, akik korábban dolgoztak Batman animációs produkciókon, konkrét neveket még nem tettek közzé.  A történet a nem túl távoli jövőben játszódik, Bruce Wayne egy ideje, a második Robin halála után szögre akasztotta jelmezét. Gotham városában a sötét lovag nélkül egyre nagyobb méreteket ölt a bűnözés, mutáns bandák uralják az utcákat, ráadásul Joker és Két-Arc is visszatér. A város Batmanhez fohászkodik, Wayne pedig újra felölti bűnüldöző ruházatát és egy tinivel, Carrie Kellyvel karöltve próbálja szétrúgni a rosszak fenekét.

Címkék: batman miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr472827857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mese92 2011.04.15. 14:27:26

Váháháháhááá!

mr.roper 2011.04.16. 00:59:10

a Hughes tesók elrontották volna?Kétlem.Ráadásúl pont ők nyilatkoznak ilyesmit??Nem is a rajongók, vagy a studió fejesei?Ejnye.A Hughesék filmjére vevő lennék, ugyanis szerintem végre lehetőségük nyílt volna egy olyan újkori Batman mozit létrehozni, ami engem is 100% megelégedettséggel töltött volna el...mindegy.:-))amúgy most nem ironizálok.

L'Angelus 2011.04.16. 17:25:32

Lelkük rajta, ha belekezdenek!

Sanosuke 2011.04.16. 18:32:03

át kéne írni a sztorit.

mivel batman már visszavonult, ezért Joker és 2 arc unalom képpen egymással hadakoznak.
süti beállítások módosítása