Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hardwicke készítheti a Bitch Posse filmet

2011.05.07. 15:29 koimbra 2 komment

Catherine Hardwicke készítheti el Martha O'Connor regényének. a The Bitch Posse  a filmváltozatát. Ennek elején három gimis csaj megalapítja a Bitch Posse (Ribiosztag?) szövetséget. Ám valami miatt eltávolodnak egymástól és ez a dolog még jó néhány évvel később is kísérti őket. Felnőttként egyikük elmegyógyintézetbe kerül, a másikból író válik, aki nem ér el nagy sikereket, míg a harmadik épp egy boldogtalan házasságban szenved. A forgatókönyvet az Innocencene vámpíros film írója Tristine Skyler szállította le.

Hardwicke kisebb költségvetésű drámákkal kezdte, a Tizenhárom (Thirteen), a Dogtown urai (Lords of Dogtown) és A Születés (The Nativity Story) után készíthette el az Alkonyat (Twilight) első részét, majd a hatalmas siker után A lány és a farkast (Red Riding Hood) dirigálta. A The Bitch Posse kiváló alkalmat kínál arra, hogy a fantasy térfélről visszatérjen  a gyökerekhez, oda ahol kezdte.

Címkék: miújság könyvből film drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr172885054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.05.07. 16:39:42

Majd ha láttam A lány és a farkast, eldöntöm, megnézem e ezt a filmet.

suo tempore 2011.05.07. 18:21:44

egyelőre nem fűzök túl nagy reményeket hozzá, olyan semmi kis sztorinak tűnik

de ki tudhatja
süti beállítások módosítása