Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Osment a Wake the Dead horrorban

2011.06.28. 11:37 koimbra 3 komment

Haley Joel Osment csak fiatalon kellett Hollywoodnak. Oscar-jelölést érdemelt A hatodik érzékben nyújtott alakításáért (The Sixth Sense), játszott az A.I. - Mesterséges értelemben, majd a Leharcolt oroszlánok (Secondhand Lions) után eltűnt és azóta se lehetett sokat hallani róla. Talán a Wake the Dead horror lesz az, amivel újra visszatér a nagyok közé? Nem túl valószínű, de ettől függetlenül korrekt eredményeket még produkálhat.

A film Steve Niles képregénye alapján készül, Osment Victor Franklin egyetemistát játssza, aki azon kísérletezik, hogy feltámassza a holtakat. Igen, behúzhatunk még egy strigulát Frankenstein neve mellé, nem lesz hiány mostanában belőle. Timur Bekmambetov a The Casebook of Victor Frankensteint fogja vászonra vinni, a Summit Entertainment hasonló témán dolgozik, ami Kenneth Oppel regényéből születne meg, Dean Koontz művére is lecsaptak, aminek a címe Frankenstein: Prodigal Son. Van még? Akad, az I, Frankenstein képregénynek meg fog valósulni a mozis verziója és Tim Burton a Frankenweenie stop-motion alkotáson ügyködik, amit szintén Mary Shelley regénye inspirált.

Jay Russell rendezheti a Wake the Dead-et, horrorhoz még nem volt köze, inkább családi filmeket adott ki keze közül, többek között a Én kicsi szörnyem - A mélység legendája (Water Horse) és a Kutyám Skip (My Dog Skip) alkotásokat. Niles képregényéből valósult meg A sötétség 30 napja (30 Days of Night) produkció is, amiből folytatás is készült.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr13021336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.06.28. 12:46:25

Gyerekként még érdekes arca volt, mostanra viszont teljesen átlagos kinézete lett, nemigen fogja vonzani az embereket a moziba

game ower 2011.06.28. 15:19:32

Elbaszott egy feje van:)

suo tempore 2011.06.28. 17:11:57

űűű...ez a fej!

reméljük a tehetsége legalább megmaradt
süti beállítások módosítása