Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Kész a Dr. Strange szkripje, az Universalnak nem kell a Clue, új Moneyball előzetes

2011.08.03. 21:30 koimbra 17 komment

Az eltelt pár nap néhány híre röviden, előzetesekm, videók
- Ben Foster játsszha John Gotti Jr.-t a Gotti filmben.
- Laurence Fishburne lesz Perry White a Supermanben.
- Russell Brandnek ajánlották fel a Lamb of God főszerepét, rendező Diablo Cody.
- Zack Snyder fogja rendezni a Last Photographot, várni kell rá, előtte a Supermant készíti el.
- Thomas Donnelly és Joshua Oppenheimer leszállította a Doctor Strange forgatókönyvét, a fejesek elégedettek, szétküldték a szóba jöhető rendezők között.
- Harry Potter 7/2 és a Transformers 3 belépett az 1 milliárd dolláros bevételt elért filmek klubjába
- Megerősítést nyert, hogy Peter Berg szeretne egy filmet a Friday Night Lights-ból.
- John Moore-on kívül Joe Cornish,  Nicolas Winding Refn és Justin Lin is esélyes a Die Hard 5 rendezői posztjára.
- Melisa Wallack írja az Emily the Strange forgatókönyvét.
- Robert Zemeckis az Universalnál élesztheti fel az ImageMovers cégét.
- Ryan Guzman formálja meg a Step Up 4Ever férfi főszereplőjét.
- Katrina Bowden csatlakozott a Nurse 3D horrorhoz.
- Miley Cyrus lépett fel egy egyelőre cím nélküli vígjáték fedélzetére, aminek a története akörül forog, hogy valaki nem tartotta be ígéretét Istennek.
- Alden Ehrenreich benne lesz a Stokerben.
- Az Universal úgy döntött, hogy neki mégse Clue társasjáték filmes adaptációja, most éppen Burk Sharpless és Matt Sazama írja át a forgatókönyvet.
- Torpedó feliratos előzetes.
- Jason Bateman és Ryan Reynolds a Change Up-pot promózza


 

- Henry Cavill már tiszta Clark Kent, csak a szemüveg hiányzik.

 

- Jelenet a Marvel On Shot: The Consultant rövidfilmből

 

- Marcus Dean Fuller drámájának, a One Shotnak az előzetese. A sztori egy fickóról szól, aki csodával határos módon túlél egy nagy zuhanást.

 

 

 

- Albatross előzetes

 

-A Végső állomás 5 újabb plakátja

 

- Koreában így reklámozzák A három testőrt.

 

- A G.I. Joe fanfilm előzetese

 

- A Moneyball új előzetese

 

- Drew Barrymore rendezte az alábbi klipet.

 

 

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr663123176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BeniMan 2011.08.03. 21:42:09

Megőrjítenek a Superman filmmel! Amióta megtudtam h ki lesz az új Acélember azóta filózom rajta h ki lesz az új Lex Luthor!!! Remélem nem egy nevesincs szereplőt választanak. És abban is reménykedem h Supihoz képest nem lesz túl idős Lex. A képregényben sincsenek évtizedek a két karakter között. Clive Owen-nek mondjuk nagyon örülnék mint a kopasz milliárdos megformálója...

little2 2011.08.03. 22:13:20

Doctor Strange-t várós. Az utolsó még megfilmesítetlen Marvel figura akit nagyon bírok.
A DC meg sehol. Már évekkel ezelőtt ki kellett volna jönniük egy Justice League filmmel. Vagy legalább a Superman-Batman közös filmet összehozhatták volna. Ez így nagyon harmatos...

Shyllard 2011.08.03. 22:26:25

Számomra a Három testőr még mindig kész röhej a repülő hajóival...

BeniMan 2011.08.03. 22:40:23

@little2: Superman és Batman soha a büdös életben nem fog egy filmben szerepelni ezt többször is elmondták már. Főleg azóta biztos ez amióta Nolan átvette Batman megfilmesítését. A Villám filmnek úgy tudom már megvan a forgatókönyve szerintem az jó lehet, jövőre jön Superman és tervben van a Zöld Íjjász film is. Az Igazság Liga film csak úgy jöhet össze ha Supi és Batman nincs benne a filmben. Előbb utóbb visszaköszön a moziképernyőről. Azért ne írjuk le a DC-t Batman következő része esélyes egy másfél milliárd körüli összegre és ha rámennek egy komorabb hangulatú Acélember mozira akkor az is nagy durranás lesz.

Shyllard 2011.08.03. 23:04:25

@BeniMan: 2015-ben ujrakezdik a Batman-szériát Nolan produceri felügyelete mellett... Szóval sztem nem kizárt, h összejön egy Superman-Batman film. Nomeg vmikor voltak olyasféle hírek is, h a Superman-t is ujrakezdik Snyder Man Of Steel-je után...

little2 2011.08.03. 23:16:22

@BeniMan: A Szupi-Batman mozit a Nolan féle széria miatt jegelték, mondván nem illik bele a koncepcióba. A trilógia záró darabja után jöhetne simán. Justice league S+B nélkül megint csak kétesélyes. Ha eszük lenne ugyanolyan 3+3-as filmszerződést íratnék alá a színészekkel, ahogy a Marvel teszi.
Flash, Green Arrow nem képes 300 millát se kitermelni világ viszonylatba szerintem...
Batman 3 Heath Ledger (halála) nélkül nem fog másfél milliárdot termelni, szerintem még 1-et se fog, de ne legyen igazam. A Bosszú Angyalai már sanszosabb, hogy átlépi a határt.
Ja és Szupit már eltolták 2013-ra...

I3eni 2011.08.03. 23:43:23

@little2: Most néztem meg és tényleg eltolták "14 June 2013 (USA)" szóval még várni kell nem is keveset. Arra leszek kíváncsi h a következő Batman filmet h fogadja majd a közönség hisz Nolan nagyot alkotott és most szokatlan lenne ha Batman bekerülni egy "un"reális környezetbe. Superman filmet is át kéne vinni valami komorabb környezetbe. Jelenleg gőzöm sincs h oldanák meg a közös filmet bár mint már láttuk a Legenda vagyok c. filmben válthattak rá pár jegyet ;DD

BeniMan 2011.08.04. 00:35:45

@little2: @Shyllard: Akár újrakezdik akár nem biztos vagyok benne hogy nem jön össze a Supi-Bat mozi. Nem tudnám elképzelni őket egy filmben. Azért ne vegyél mérget rá h a Bosszú Angyalai milliárdos film lesz. Nagy a várakozás iránta de legyünk őszinték. Most hogy láttunk Amerika kapitányt, Hulkot, Thort egyértelmű h vasember miatt foglya a nép megnézni. 1 milliárdot talán talán elér de szinte biztos vagyok benne hogy nem lépi át a bűvös határt. A Batman már más tészta. Itt már beszéltük kommentekben hogy Nolan ha nagyot akar ütni a filmmel akkor Batman a trilógia végén meghal vagy lebénul. Ha ezt meg meri lépni - és valjuk be Nolanben van kurázsi - akkor a Batman hatalmasat üthet és akár a másfél milliárdot is átlépheti. És az miatt is nagy lesz az érdeklődés mert ez lesz Nolan utolsó Batman filmje éppen ezért özönleni fognak rá az emberek. Erre felmerném tenni a Diákhitel tartozásomat! :D :D Valóban a Superman film 2013-ban jön. Bocsi ezt elnéztem. Ott szerintem akkor lesz siker ha nem egy csilli villi vidám filmet csinálnak hanem egy sötétebb hangulatu filmet. Visszatérve a Bosszú Angyalaira. Jövő nyáron hatalmas harc lesz a 3 népszerű képregény adaptáció között. Jön Batman, Pókember és a Bosszú Angyalai. Ha most kellene összeget mondanom. (Na jövőre majd visszanézzük igazam lett e:D)akkor úgy gondolom Batman 1.4 milliárd körül hozhat Pókember egy 900 millió körül áléhat meg az Angyalok pedig csak a harmadikok lesznek 750-800 millióval.

little2 2011.08.04. 01:14:05

@BeniMan: "Akár újrakezdik akár nem biztos vagyok benne hogy nem jön össze a Supi-Bat mozi"
Erről beszélek! Aminek értelme lenne, az nem jön össze.;)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.08.04. 08:27:30

@BeniMan: nem azok voltak a hírek, hogy nem lesz benne Lex?!

@little2: Strange-et én nem csípem, meglennék nélküle azt hiszem...

Viszont egy Nolan-os realizált Fenegyereket az megnéznék. Jó sötét Pokol Konyhájával, meg Milleres/Bendis-es Matt-el. ÚÚÚúúúúúúúúú, de jó lenne...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.08.04. 09:32:29

jah, és nem egészen világos, hogy miért kell Perry White-ból négert csinálni.

Maros1986 2011.08.04. 11:22:24

Hát én eddig sem voltam oda az új Superman filmért, de így lehet meg sem nézem. Attól meg a hányinger kerülget hogy minden ilyen franchise-ből milliárdokat nyernek, majd ha már nem tudnak többet lenyomni az ember torkán akkor simán újrakezdik. De legalább tudom, hogy nagypapa koromban az unokámat elvihetem moziba a LEGLEGLEGLEGLEGLEGLEGújabb Batman trilógia nyitó darabjára, amit az akkorra kult rendezővé érett Justin Bieber fog rendezni és Will Smith unokája lesz a főszereplő.

daredevill44 2011.08.04. 11:32:04

Szerintetek mért bábáskodik Nolan az új superman felett mert valami nagyot fognak alkotni olyan véget csinálnak a batmennek hogy reális lesz 1 szupi-Batman film!

little2 2011.08.04. 13:35:48

Csak hogy kicsit tovább szítsam a tüzet, számolgattam (túlságosan is ráérek, mi?:D):

A Marvel 2000 óta 23 filmet gyártott le, vagy legalábbis licenszelt. Ebből kb. 15 lett anyagilag sikeres.

A DC-nél 11 film készült ez idő alatt. Ebből mindössze 6 szuperhősös, és a 6-ból 4 (Batman kivételével) anyagilag bukó.

No further comment.

A nép fia 2011.08.04. 16:09:30

@I3eni: "un"reális = irreális. :-)

I3eni 2011.08.04. 16:10:12

@A nép fia: bocs főnök nem jutott eszembe a szó :D

Edison-R 2011.08.04. 16:11:43

Kezd ki lenni a tököm ezzel a Justin Lin-nel. Mindent el akarnak vele rontani? Ha a Die Hard 5-öt az ő kezébe adják, tuti hogy nem nézem meg. Elég volt látni mit művel a Halálos iramban franchise-sal...
süti beállítások módosítása