Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jelenet a The Thing előzményéből

2011.09.08. 10:17 koimbra 13 komment

Úgy egy hónap múlva fut be a The Thing előzménye, tehát rá kell erősíteni a marketingre. Az előzetes még júliusban volt, így biztos, hogy lesz még egy-kettő. Az Universalnál úgy érezték, hogy John Carpenter közkedvelt horrorjához össze kellene dobni egy olyan filmet, amely megmutatja, hogy mi történt a norvég bázison, hogyan találták meg az űrlényt és miképp szabadult el a pokol.

Címkék: jelenet the thing

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr983210891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2011.09.08. 11:01:05

Pfhúúú!!
Ez tragikusan rossz. Nagyon úgy néz ki ez az egész prequel halva született "Dolog" lesz :D

little2 2011.09.08. 12:14:32

Hát ez már biztos hogy nem fog felérni a John Carpenter féle verzióhoz...:(
Bár az is igaz, hogy az elmúlt tíz évben nem született olyan sci-fi horror ami felérhetne hozzá. Hollywood már csak feldolgozásokból, remakekből és folytatásokból áll. Én már nem is szégyenlem, hogy letorrentezem a filmeket. Ami megérdemli, azt megnézem moziban, de annyit egy film se ért a Gyűrűk Ura óta a szórakoztatónak szánt filmek közül, hogy kiadjak érte pénzt DVDn. Vettem pár filmet persze azóta is, de azok mind régebbiek voltak.Sajnos ezek a filmek, a ritka kivételtől eltekintve már tényleg csak a mekis sajtburger színvonalát érik el. Ez van ha a marketingesek hozzák a kreatív döntéseket...

little2 2011.09.08. 12:43:21

Na a film most lett hivatalosan is halott a számomra. Ezek a balf***ok ahelyett, hogy felkérték volna Ennio Morricone-t a filmzene megírásához, kit szerződtedtek? Na kit? Ugyanazt a senki Marco Beltramit aki a Terminator ikonikus zenéjét is hazavágta a 3.-ik részben. Az első részhez hasonló atmoszféra tehát garantáltan nem lesz. Erről ennyit... Kuka az egész.

jikininki 2011.09.08. 13:22:27

a lelkem horrorokat szerető része csendben sírdogál egy sötét sarokban :(

mikor tanulják már meg, hogy egy horror nem a vásári ijesztgetéstől lesz félelmetes. ezesetben még csak meg sem kellett volna erőltetniük magukat a készítőket, elég lett volna ha egyesével éjszaka egy elhagyott erdő közepén lévő kunyhóban megnézik az első részt.

egyre valószínűbb, hogy itt is csak a nevet sikerül (többé-kevésbé) meglovagolniuk, és azt számolgatják majd, hogy hány "fej-dolgos" happy meal menüt sikerül eladniuk.

jogosan merülhet fel a kérdés, hogy milyen alapon fikázok egy még be sem mutatott filmet. tévedésem esetén én leszek az első aki elnézést kér, és legalább kétszer megnézem moziban, és a lemezes változat is biztos vétel lesz.

jikininki 2011.09.08. 13:23:02

szerk: "magukat a készítőknek"

napalm 2011.09.08. 14:17:42

megnéztem ezt a kis szösszenetet.
mondom leírom a véleményemet, de előtte elolvasom a kommenteket, nehogy kapjak a fejemre.
felesleges volt az aggodalmam, hasonló érzések kavarognak bennem mint bennetek;)
színes bőrű norvég, gagyi ijesztgetés.
így elsőre borzasztó cgi.
jujj, pedig de várnám...

Sanosuke 2011.09.08. 18:48:53

én megnéznék egy régi westernes időben, vagy a jövőbe helyezni a cselekményt.

és ott tombolna a lény.

Bodyfiú 2011.09.08. 19:41:35

mi a fäszom volt ez???? Jééézusom....remélem elég az első tekercs belőle...

K.Leslee 2011.09.13. 18:51:36

Hát a marketing ráerősítésének leggyengébb modját választották.
Hogy lehet, hogy a világon mindenkinek leesik, hogy ez egy szar jelenet, a készítőknek viszont nem? Miért pont egy ilyen kliséjelenetet kell kiragadni? Ennél az is jobb lett volna, ha csak végigsiklik a kamera a a bázis kihalt helyiségein Ennio Morricone zenéjére. Miért hiányzik ez a feeling ma az amerikai filmekből?
A marketingre visszatérve, nekem ez azt sugallja, hogy ne nézd meg a filmet, mert sablonhorror, amiben a feka hal meg először, a tudóscsajszi utoljára, úgy, hogy az utolsó jelenetben a halottnak hitt lény magával rántja.
Akar valaki fogadni?

COLT 2011.09.15. 19:47:18

ez egy rakás lófasz kenyéren, már nem azért.

K.Leslee 2011.09.15. 23:12:09

Most nem azért, h 44 másodpercben hibákat keressek, de mikor megtalálják a jégtömböt, akkor teljesen egybe van, a közepe meg szabályosan ki van vályva, mintha kivésték, vagy kiolvasztották volna. Itt meg egyszerűen kirobban belőle a lény. Nagyon akarom szeretni ezt a filmet, de ennél egyszerűbb, parasztvakítóbb megoldást nem lehet elképzelni. Akkor bebetonozni sem lehet, vagy mi???? Azért ennyire izmos nem volt a 82-es verzióban.
Mindegy, majd meglátjuk hogy mutat egyben a film.

K.Leslee 2011.11.27. 12:32:53

NNa, megnéztem a filmet. Jobb volt, mint ez a jelenet hetvenkétszer egymás után, de ez közel sem dícséret.
süti beállítások módosítása