Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Twohy da Vinci elveszett műve nyomában

2011.09.08. 21:28 koimbra Szólj hozzá!

David Twohy elvileg hamarosan hozzálát a Riddick forgatásához, de máris van egy máris projekt, amivel foglalatoskodhat ezután. Saját maga vetette papírra a The Leonardo Job forgatókönyvét, amit az Alcon Entertainmentnek adott el és úgy fest a helyzet, hogy a rendezői poszton szintén Twhoy fog ténykedni.

Az akció-thriller Leonardo da Vinci egyik elveszett festménye, a The Battle of Anghiari körül forog. Két mestertolvajt kérnek fel a feladatra, hogy Firenzében találják meg ezt a mitikus képet. A profik bevetnek high tech kütyüket és ósdi trükköket, hogy bizonyítsák a festmény létezését és kitalálják hollétét. Ám kiderül, hogy nem csak ők szeretnék megkaparintani da Vinci művét, valaki más is keresi az eltűnt kincset.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr83212423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása