Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Fuqua rendezi a Hunter Killert, Page a The Eastben, The Thing jelenet

2011.10.02. 14:00 koimbra Szólj hozzá!

Az elmúlt néhány nap kimaradt pár híre röviden.

Philip Noyce otthagyta a Hunter Killer akciófilmet, helyére Antoine Fuqua került. Fuqua dirigálhatta volna a Southpaw bokszfilmet Eminemmel a főszerepben, azonban a DreamWorks úgy döntött, hogy mégsem kell neki a projekt, a Tupac tervezetnek meg egyelőre még nincs főszereplője.

Elképzelhető, hogy Kurt Russell játszani fog a Django Unchainedben, Kevin Costner szerepét venné át. Laura Cayouette a főgonosz (DiCaprio) megözvegyült húga lesz.

Callan McAuliffe leszerződött Az elveszett paradicsomra, egy arkangyalt fog megformálni, aki Mihály oldalán áll. Diego González Boneto pedig Ádámát játszhatja.

Bérénice Marlohe-t emlegetik a következő Bond film kapcsán, legutóbb Olivia Wilde és Freida Pinto neve merült fel pletyka szinten.

Dominic Cooper lehet a Motor City főszereplője, rendező: Albert Hughes.

Gore Verbinski lesz a producere a Matt Sazama és Burk Sharpless forgatókönyvéből készülő filmnek, amelyet futurisztikus Dzsungel könyveként jellemeztek. Egyelőre se rendező, se főszereplő, a történet sem ismert.

Jesse Eisenberg és Woody Harrelson ismét együtt játszik, Harrelson a Now You See Me-ben egy mentalistát fog eljátszani, aki csatlakozik a bűnöző csapathoz.

Ellen Page leszerződött a The Eastre, amiben Brit Marling egy beépített ügynököt játszik, feladata, hogy a szélsőségesek és eco-terroristák megmozdulásairól időben értesítsen egyes cégeket. Új feladata, hogy beépüljön a The East csoportba, ennek tagja Page karaktere és eléggé nem tetszik számára, hogy Marling a főnökével kavar.

A Half Nelson alkotói, Ryan Fleck és Anna Boden készíti a Hate Mail drámát, ami több összefonódó szálon fog futni, néhány manhattani lakos gyűlölködő e-mailt fog kapni.

A Binderspink vette meg Adrien Magson kémregényének, a Red Stationnak a megfilmesítési jogait. Egy MI5 ügynök áll a középpontban, akit azért küldenek a Red Stationbe, hogy megtoroljon egy ügyet, azonban hamarosan rájön, hogy az oroszok inváziót terveznek Anglia ellen.

Gavin O'Connor és Michael J. Wilson a Warnernek adta el a The Samurai forgatókönyvet, elképzelhető, hogy O'Connor fogja dirigálni. A filmet  brutális nemzetközi thrillerként jellemezték.

Kép a Butcher akciófilmből, Jean-Claude Van Damme a főszereplő

 

Unauthorized: The Harvey Weinstein Project előzetes

 

Már forog a Csak egy lövés

 

Milla Jovovich a Resident Evil 5-re gyakorol

 

Még egy jelenet a The Thingből

 

Winnie poszter

 

Muppets Fan-A-Thon videó

 

Jelenet a Carnage-ből

 

Zombis FedEx reklám

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr813270644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása