Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Abrams újabb titokzatos projekten dolgozik

2011.10.03. 20:52 koimbra Szólj hozzá!

J.J. Abrams és a rejtélyes projektek. A Cloverfield kapcsán nagy volt a titkolózás, majd szép lassan csöpögtetni kezdték az infókat, a szörnyfilm sikeres lett, aminek talán soha nem készül el a beígért folytatása. A Super 8-at szintén sűrű homály vette körül, erről is csak lassacskán szállingóztak az érdekességek. És most megint...

Abrams Billy Ray-jel közösen dolgozhat egy misztikus kalandfilmen a Paramountnál, egyelőre ennyit lehet tudni a projektről. Még azt sem tudni, hogy mikorra szeretnék elkészíteni a produkciót.

Ray több tervezetben is érdekelt, az egyik a Pán Péter  Channing Tatummal a főszerepben, írja a 24 mozifilmet és a Captain's Duty szomáliai kalózos alkotás szkriptjéért is ő a felelős és ne feledkezzünk meg a Szemekbe zárt titkok remake-ről sem. Abrams pedig a Star Trek folytatását készíti elő, sorozat fronton a Person of Interest és az Alcatraz útját egyengeti.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr93276288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása