Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Jo Nesbo regénye a vásznakon, Breakind Dawn tv spotok, Rumnapló jelenetek

2011.10.12. 22:37 koimbra Szólj hozzá!

Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden.

2012 október 5-re tűzték ki az Elrabolva 2 (Taken 2) bemutatóját.

16 ember sérült meg a Resident Evil 5 forgatásán, mikor egy díszlet összeomlott. Senki sincs életveszélyben.

Megerősítették, hogy Javier Bardem lesz a következő James Bond film főgonosza.

Sandra Bullockkal egyeztetnek a Trouble With The Curve drámával kapcsolatban, a színésznő Clint Eastwood lányát játszhatná.

Kenny Leon rendezésében valósulhat meg az Acélmagnóliák remake-je.

A Gotti film veszélybe került, ugyanis nem jött össze a forgatáshoz szükséges összeg, ezért a munkálatok biztos, hogy nem indul el januárban.

Robert Lynn forgatókönyve a Warnernél talált otthont, a The Envoy mögé Joel Silver állt be producerként. Egy futárra szigorúan titkos anyagot bíznak, ő ezt ugyan nem tudja, de mások igen és meg akarják szerezni. Az információ azt tartalmazza, hogy Amerikát mikor támadják meg a terroristák.

John Collee adaptálja a The Secret Journeys of Jack London: The Wild regényt. A középpontban a fiatal Jack London áll, aki a 19 század végén a Yukon folyón kalandozik, aranyat keresve.

A Summit vette meg Jo Nesbo Headhunters regényének a jogait, a történet egy céges fejvadászra fókuszál, aki gazdag ügyfeleitől eltulajdonít egy-egy értékes festményt, szobrot. Ám egyszer gyilkosságba keveredik.

Lisa Marie, aki a Tim Burton-ös Majmok bolygója óta nem játszott mozifilmben leszerződött a Lords of Salem horrorra.

Nora Eprhron rendezi a Lost in Austen filmet, ami egy BBC minisorozaton alapszik. Egy new york-i lány hirtelen Elizabeth Benett helyében találja magát.

Ron Howard után Noah Baumbach melegítette a The Emperor's Children projekt rendezői székét, ám most ő is felállt onnan, helyét Scott Cooper foglalta el.

Shane Carruth, a Primer rendezője novemberben kezd hozzá a  Upstream Color filmjéhez, sajnos egyéb részletek nem ismertek.

Peter Morgan a Playlist oldalnak elmondta, hogy éppen egy rablós témájú forgatókönyvön dolgozik, a Szemtől szembent emlegette.

Elképzelhető, hogy John Singleton veszi át a Tupac életrajzi filmet, miután Antoine Fuqua inkább más vizekre evezett.

Kiderült, hogy a John Carter filmnek még 18 napos utóforgatásra volt szüksége, ami azért elég hosszú. A stúdió elég sok pénzt ölt bele a produkcióba, legalább 700 millió dollárt vár el, hogy elgondolkodjon a folytatáson.

A 70-es években játszódó Free Ride-ban Anna Paquin egy anyát alakít, aki Floridába költözik lányaival egy jobb élet reményében. Cam Gigandet formálja meg udvarlóját.

Jelenet a Rumnaplóból

 

Kép az Immortals fantasyből, Isabel Lucas Athénéként domborít rajta, alatta egy tv spot

 

Mission Impossible 4 japán tv spot és poszter

 

Alkonyat: Hajnalhasadás tv spotok

 

The Thing featurette

 

Újabb Parajelenségek 3 előzetes

 

Poén: The Thing musical, a Conan: The Musical alkotóitól

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr203298641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása