Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Derrickson rendezheti a Zwart Water remake-jét

2011.10.18. 19:53 koimbra Szólj hozzá!

Scott Derrickson 2000-ben a Hellraiser: A pokol démonjai (Hellraiser: Inferno) horror folytatással próbált a figyelem középpontjába kerülni, de csak 5 év múlva kapott újabb bizonyítási lehetőséget. Az Ördögűzés Emily Rose üdvéért (The Exorcism of Emily Rose) elég szépen teljesített, ilyen esetekben ugye jobban felfigyelnek az emberre, de az Amikor megállt a Föld  (The Day the Earth Stood Still) sci-fi nem hozta a vártakat, habár korrekt bevételt ért el, de a nézők és a kritikusok sem voltak megelégedve vele. A rendező inkább visszatért a horror világába, jelenleg a Sinistert forgatja, de arra azért maradt ideje, hogy más projektekre is felfigyeljen. Így esett, hogy leszerződhetett a Zwart Water holland horrorra, Charlize Theron megkönnyebbülhet, hiszen jó ideje próbálja megvalósítani a filmet.

Theron több, mint egy éve produkciós cégén keresztül szerezte meg a jogokat.  A történet szerint egy kilenc éves lány új barátra tesz szert, de hamarosan rájön, hogy az illető nem más, mint anyja elhunyt ikertestvérének a kísértete. E közben a lány apja is sejteni kezdi, hogy felesége sötét titkot rejteget. Az Oscar-díjas színésznő természetesen az anyát fogja alakítani.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr163312677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása