Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb... Elkezdődött a The Last Stand forgatása, Seven Belows poszte

2011.10.19. 11:20 koimbra 2 komment

Az elmúlt pár nap néhány híre röviden.

Elkezdődött a The Last Stand forgatása, Forest Whitaker, Johnny Knoxville és  Harry Dean Stanton csatlakozott a szereplőgárdához. sSzóval Arnold Schwarzenegger mégsem fog a The Expendables-ben sokat játszani.

Channing Tatum formálhatja meg Dave Schultz-ot Bennett Miller Foxcatcher filmjében. Őt fogja lelőni Steve Carell.

Paul Wernick és Rhett Reese írja a Micronauts forgatókönyvét.

Nicolas Cage-t nyerték meg a Papillion Noir francia thriller remake-jének a főszerepére, a színész egy visszavonult írót fog megformálni, aki összebarátkozik egy csavargóval, ennek végzetes következményei lesznek.

Keanu Reeves összeszedte a Man Of Tai Chi-hoz a megfelelő költségvetést, ő fogja rendezni, a forgatás még idén kezdetét veszi.

Megerősítették, hogy a Nyomorultak következő filmváltozatában Anne Hathaway lesz Fantine.

William Monahan azt mondja, hogy van ötlete A tégla folytatására, méghozzá az első részben nem mutatott, háttérben zajló történéseket mutatná be.

David Fincher elárulta, hogy Scarlett Johansson A tetovált lány szereplőválogatásán ugyan jól szerepelt, de ő túl dögös lett volna ebbe a filmbe.

James Franco mégsem vállalja el a The Iceman gengszterfilm egyik szerepét, mivel a felek nem tudtak megegyezni a szerződés néhány pontjában. Egy bennfentes szerint így a produkcióból nem lesz semmi.

Shia LaBeouf lesz a főszereplője az A Giant produkciónak. Egy problémás lány hazaköltözik, majd megismerkedik a szomszédjában élő 20 láb magas sráccal, aki még mindig gyerekként viselkedik.

Juliette Binoche és Edgar Ramirez leszerződött az A Monkey on My Shoulder filmre, sebészeket fognak alakítani, kapcsolatukba erősen beleszól egy terhesség, egy szerelmi háromszög, lesz itt Amazonas kirándulás és sok alkohol.

Nicolai Fuglsig reklámrendező készítheti a Brass Monkey thrillert, a real time-ban játszódó (á lá 24) egy los angelesi gyilkosságsorozatra fókuszál.

Melissa McCharty a New Line-nak adta el Tammy című forgatókönyvét, lehetséges, hogy McCharty az egyik főszerepet is eljátssza. Egy nő elveszíti állását, rájön, hogy férje csalja, majd nagyszájú, alkoholista nagyanyjával útnak indul.

Milla Jovovich ismét kitwittelt egy képet, ezúttal Bingbing Li-ről, akiről a sminkszobában készített egy fotót. A hölgy Ada Wongot játssza a Resident Evil 5-ben.

 

Six Degrees of Hell előzetes

 

Amerika Kapitány deleted scene, a filmben nem volt benne, a DVD-n rajta lesz.

 

Seven Below poszter

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53312198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.10.19. 17:26:55

Kár, hogy kimaradt ez a jelenet az A. Kapitányból. Egyrészt láthatjuk, hogyan esnek fogságba a barátai, másrészt nyilvánvalóvá teszi a Hidra és a nácik közti ellentétet (pontosabban azt, hogy a Hidra még a nácikon is átgázol, ha kell), harmadrészt legalább konkrétabbá teszi a háborút, és láthatjuk, hogy vannak benne nácik is, nem csak utalgatnak rájuk.

Ugyanakkor a jelenet harmatgyenge, klisékkel teli, és össz-vissz 20-20 ember harcol egymással - ilyen tekintetben viszont komolytalan.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.10.19. 17:30:33

@A nép fia: akkor most kár vagy nem kár???

Szerintem egyáltalán nem kár érte...
süti beállítások módosítása