Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Rumnapló jelenetek, Butler a Thunder Run filmben, Hathaway a Puzzlerben

2011.10.30. 16:34 koimbra Szólj hozzá!

Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden

Craig Gillespie nem fogja megrendezni a Büszkeség és balítélet meg a zombik filmet, ő már a harmadik rendező, aki lelép a projektből.

A Coen tesók Justin Timaberlake-et szeretnék megnyerni folk filmjükbe, de nem a főszereplő lesz.

Gerard Butler, Sam Worthington és Matthew McConaughey szerződött le a Thunder Run akciófilmnek, amelyet teljes egészében CGI segítségével csinálnak meg.  A történet szerint 3 zászlóaljnyi amerikai  katona, úgy ezer ember rohamozza meg Bagdadot 2003-ban és három napig tartó véres küzdelemben elfoglalja.

Bill Murray, Mary Elizabeth Winstead és Patricia Arquette is játszani fognak az A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III filmben, egyelőre nem tudni, hogy kiket fognak alakítani. A főszereplő Charlie Sheen.

Michael Arndt, a Toy Story 3 írója veti papírra a Phineas and Ferb rajzfilmsorozat filmverzióját, 2013-ban szeretnék mozikba küldeni a produkciót.

Jason Segel és Reese Witherspoon lesz látható a Sex Tape vígjátékban, ebben egy házaspár eltűnt szexvideójukat próbálja meglelni.

Bradley Cooper, Kristen Bell és Dax Shepard lépdelt az Outrun vígjáték fedélzetére. Cooper karaktere bekerül a tanúdvédelmi programba, de úgy dönt, hogy barátnőjét időben eljuttatja L.A.-be, mivel ott várja az álommeló. Ám nyomában ott loholnak azok, akik el akarják kapni.

Albert Finney fel fog bukkanni a következő Bond filmben, a kormány egyik emberét formálhatja meg.

A Fox stúdió szerezte be a Riders of the Storm forgatókönyvet, ennek középpontjában egy rablócsapat áll, akik mindig olyan városokat néznek ki maguknak, amelyre éppen lecsapott egy tornádó vagy hurrikán, kihasználják a káoszt a városban.

Anne Hathway lesz a producere és a főszereplője a Puzzler paranoid thrillernek, a sztori jelenleg nem ismert, de úgy hírlik, hogy a Keselyű három napjához hasonló filmre van kilátás.

A New Line Cinema berkein belül készülhet el a Category Six found footage film, a veszélyt ezúttal egy igen erős tornádó jelenti.

The Three Stooges promo kép

 

Kép a Brake-ből, Stephen Dorff egy titkosügynököt alakít, akit elkapnak a terroristák

 

Jelenet a My Week With Marilynből és egy poszter

 

Két kép a The Place Beyond the Pinesból

 

Jelenetek a Rumnaplóból

 

A tetovált lány tv spot

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr283340511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása