Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egy ideig nem lesz Battle Royale remake, az Oldboy forgatás márciusban indul

2011.11.28. 20:47 koimbra 4 komment

Roy Lee producer jelenet több vasat tart a tűzbe (ahogy általában kollégáinak többsége), a Moviewebnek sikerült eldiskurálnia betervezett filmjeinek helyzetéről. Ezek alapján a következőek derültek ki.

Az Oldboyhoz márciusban látnak hozzá, januárban belevágnak az előkészületekhez. Mark Protosevich írt a forgatókönyvet, aki olyan elemeket is beleszőtt a történésekbe, amelyek nem voltak benne sem az eredeti filmben, sem pedig a mangában és a végkifejlet is teljesen másmilyen lesz. Ráadásul az elhíresült folyosón lezajló bunyót is más megközelítésében fogják megjeleníteni, ígérete szerint olyan jelenetet fogunk látni, amit eddig egyetlen akciófilmben sem.



A Battle Royale remake-je jó ideje lóg a levegőben, Lee elmondása szerint biztos, hogy ebből egy ideig nem lesz semmi. Az éhezők viadalának ugyanis hasonló a története és mivel ez a film hamarosan a mozikba kerül ezért egyetlen stúdió sem vállalja be, hogy megkockáztasson egy ehhez hasonló produkciót.

Terítéken van Az átok újabb felvonása is, de egyelőre még nem tudták eldönteni, hogy milyen irányba tereljék és hogy mi legyen a sztori. Egyelőre várakozó álláspontra helyezkednek, várják, hogy egyes írók mivel rukkolnak elő, keresik a megfelelő alapanyagot. Ugyanez a helyzet A körrel is, éppen készülőfélben van egy új szkript és ha minden jól megy, akkor hamarosan újraindítják a franchise-t.

A Poltergeist reboot viszont már sínen van, Lee reméli, hogy jövőre el tudják kezdeni a forgatást.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr13419780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szoltik 2011.11.28. 21:06:31

Battle Royale remake? Ez így eszükbe jutott? WTF

"olyan jelenetet fogunk látni, amit eddig egyetlen akciófilmben sem."

nana :)

Tipca 2011.11.28. 21:07:34

Kár, pedig a Battle Royale könyvet szeretem (a film olyan so-so, a gyerek"színészek" irritálnak benne), az Oldboy viszont egyáltalán nem tetszett. Viszont ezt nem is tudtam, hogy az éhezők viadalának hasonló a sztorija a BR-hez. Eddig annyira nem izgatott fel cím és plakátok alapján, hogy még a sztorinak se olvastam utána, de ezek után kénytelen leszek belenézni :P

Sonda 2011.11.28. 21:37:04

Jaj de félek én ettől... ha a végét is megváltoztatták, az azt jelenti h happy end lesz benne, juhéé :P

game ower 2011.11.29. 10:06:04

Old Boy az csak egy van,NINCS MÁSIK!A faszért kell mindíg remakelni??????Ezeknek tényleg nincs semmi eredeti ötletük, csak a lemásoláshoz értenek.Mindíg van valami tébolyult aki kitanálja,hogy ö majd újra értelmezi az egészet!Tele baszva egy csomó CGI-vel,hogy a nézö csak kapkodja a fejét.Egyszerüen szánalmas.:((((((((
süti beállítások módosítása