Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Goldberg és Grey az Infernoban

2012.01.04. 11:43 koimbra Szólj hozzá!

Éppen tegnap esett szó az egyik Linda Lovelace filmről, most pedig a másik projekt háza tájáról érkezett hír. Adam Goldberg, Harold Perrineau és Sasha Grey csatlakozott a szereplőgárdához. Az Inferno címre hallgató alkotás forgatásához februárban látnak hozzá, a konkurens mű munkálatai már zajlanak.

Az Infernoban Lindsay Lohan játszhatta volna a főszerepet, de a botrányos színésznőtől kénytelen voltak megválni, helyette Malin Akermant szerződtették. Férjét Matt Dillon játszhatja, Goldberg Harry Reems, a Mély torok egyik "színésze" lesz. Perrineau formálhatja meg Sammy Davis Jr.-t, aki viszonyba keveredik Lovelace-szel, azt nem tudni, hogy  Grey kit fog alakítani.

Matthew Wilder írta a forgatókönyvet és a rendezői teendőket is ellátja. A szkript gyerekbántalmazást, három orgazmust, két verést, megalázást és egy véres autóbalesetet is tartalmaz, állítólag ezek az első 32 oldalon kaptak helyet.

Címkék: miújság inferno

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr153518824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása