Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Smith és a riporter, Cage és Rourke közös filmje, What Maise Know előzetes

2012.05.19. 19:20 koimbra 5 komment

Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden, az előzetesek megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

2013 október 4-re tűzték ki a Sin City folytatásának a bemutatóját.

Jackie Chan azt találta mondani, hogy nem készít több akciófilmet, mert a világ túl erőszakossá vált. (Mint tudjuk van az a pénz...)

Elkészül a Belleville randevú előzménye, Sylvain Chomet a Swing Poppa Swing címet adta az animációs filmnek. A történet az első felvonásban látott három énekelgető idős ember fiatalkorára fókuszál.

Gwyneth Paltrow lesz Antonio Banderas partnere a Guernica 33 Days drámában. A film Pablo Picassoról szól, aki éppen élete fő művén dolgozik.

Juno Temple is benne lesz a Maleficentben, a három tündér egyikét játssza, akik Csipkerózsikát védelmezik.

Eli Roth rendezi a The Green Inferno horrort, a sztori nem ismert. A forgatókönyvet Guillermo Amodeo írja Roth-szal.

Marion Cotillard rábólintott Asghar Farhadi felkérésére, ez lesz a rendező első filmje, amelyet Iránon kívül forgat. A történet nem ismert.

Liam Neeson leszerződött A Walk Among the Tombstones filmre, amely Lawrence Block regényéből készül.

Richard Dreyfuss, Lolita Davidovich, Nancy Travis, Evan Ross, Luke Grimes és Andrew Howard lesznek láthatóak  a Squattersben. Egy hajléktalan pár beköltözik egy villába, miután a tulajok pár napra elutaznak.

A Fox megvette Tim Hill forgatókönyvét, a Playdate-ről annyi ismeretes, hogy egy családi vígjáték lesz.

A Disney megszerezte a Peter and the Starcatchers színpadi darab jogait, amely hatalmas sikert aratott, kilenc Tony-díjat jelölést. be. Pán Péter eredettörténet közeleg.

Nicolas Cage-t és Mickey Rourke-ot nyerték meg a Marble City thrillerre, a Ryuhei Kitamura rendezésében készülő alkotás egy frissen szabadul sittes bosszút áll azokon, akik miatt a rácsok mögé került.

Imogen Poots bekerült A Long Way Down szereplőgárdájába, beállhatott Pierce Brosnan, Emile Hirsch és Toni Collette mellé. A sztori szilveszter éjjelén zajlik, négy idegen fut össze egy tetőn. A szándékuk azonos: öngyilkosok akarnak lenni.



Josh Cusack fellépdelt a Grand Piano fedélzetre, ahol már ott tartózkodik Elijad Wood. Wood egy zongoraművészt játszik, aki egy üzenet hatására kénytelen élete legjobb koncertjét produkálnia, hogy megmentse saját és neje életét.

Paul Greengrass dokumentumfilmet készít a legendás FC Barcelona csapatáról, a címe Barca lesz.

Simon Pegg aláírt a Hector and the Search for Happiness vígjátékra, amiben egy pszichológust alakít és a világ leghíresebb szerelem-specialistáját Cormoran professzort próbálja előkeríteni.

John Crowley rendezi a Carol regény adaptációját, Mia Wasikowska és Cate Blacnhett játsszák a két főszerepet. Az 50-es években játszódó történetben két new york-i nő kapcsolatát mutatják be, akik más társadalmi közegben élnek.

A Disney D.V. DeVincentis-t állította rá a Night Stalker forgatókönyvére.

Fisher Stevens rendezi az American Pastoral regény filmverzióját. A történet főszereplője Seymour Levov kiváló sportoló, aki szépségkirálynőt vesz el és megörökli apja cégét. Minden csodás, de lány lázadni kezd és a Vietnámi háború alatt csúnya dolgokat tesz, amelyek kimerítik a politikai terror fogalmát.

What Maise Know előzetes, főszerepben Julianne Moore, Steve Coogan és Alexander Skarsgard

 

MIB 3 featreutte

 

Assassins Bullet poszter, DVD-n érkezik.

 

Kép a Dead Man Downból

 

A Cosmopolis következő előzetese

 

Merida jelenet

 

Emma Stone és Andrew Garfield

 

Kate Perry Part of Me poszter

 

A sötét lovag Felemelkedés promó poszterek, a film marketingje során nem vetik be őket, csupán a merchandising termékek reklámozása alatt használják

 

Will Smithnek nem tetszett, hogy egy riporter le akarta kapni

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr894526253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.05.19. 19:48:52

Will Smith azért kicsit túlreagálta...

Shyllard 2012.05.19. 19:51:06

@Dean6: Sztem nem, énis pofonnal válaszolnék, ha egy vadidegen fickó megpróbálna lesmárolni... Csak azért baj, h ezt tette mert sztár és kész...

Ez a Cosmopolis egyre előkelőbb helyre tornássza fel magát a várólistámon :D

Szativolution 2012.05.19. 20:43:46

Szerintem meg alulreagálta, én biztos ököllel paskolom meg az orcáját.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.05.20. 08:39:06

Belleville randevú valami fantasztikus alkotás, nagyon jó hír!

game ower 2012.05.20. 12:05:53

Cage és Rourke közös filmje!Rourke még most mászott ki a gödörböl,ez a Cage gyerek meg vissza rántja!Isten ne add,hogy így lehyen!
süti beállítások módosítása